Szolgáltatók Köszönjük olvasóink figyelmét és bizalmát!

Köszönjük olvasóink figyelmét és bizalmát!

autopro.hu | 2015.12.24 08:54

Köszönjük olvasóink figyelmét és bizalmát!

Az év végéhez közeledve valamennyien átgondoljuk, mennyit sikerült megvalósítani a terveinkből. Mi sem teszünk másként. Sokat fejlődtünk idén, de a jövő új kihívásokat tartogat.

Hirdetés

2015-ben november végéig 3900 cikket közöltünk az autóiparról weboldalunkon. Az év első 11 hónapjában 402 ezer 921 egyedi látogatója volt az oldalnak, ami 25,35 százalékkal magasabb, mint az előző év azonos időszakában.

Az év folyamán kiadtunk öt nyomtatott magazint és a Magyar Járműgyártás Nagykönyvének harmadik kötetét. Megszerveztünk három Techtogether versenyt, amelyek közül kettő egyetemistáknak, egy pedig középiskolásoknak szólt - ezeken a rendezvényeken összesen 1200 diák vett részt.

Ezeknek a számoknak a fejlődése azt mutatja, hogy sok minden történt az autóiparban, mi pedig igyekeztünk az események közelében lenni, hogy önöket tájékoztathassuk. Néha úgy éreztük sikerrel, máskor tudomásul vettük, hogy tanulnunk kell még sokat az iparágról.

Egy fiatal kis kiadó életében meghatározóak az olyan pillanatok, amikor azt halljuk önöktől, hogy igazi tartalomszolgáltatóvá váltunk, vagy egy fiatal mérnök arról beszél, hogy Techtogether versenyzőként találták meg őt jelenlegi főnökei. Nagyon nehéz ipari szakemberek számára jó minőségű, szakmailag értékes információkat tartalmazó és mégis érdekes weboldalt, magazint készíteni. Ezek a visszajelzések azt mutatják nekünk, hogy jó úton járunk, és segítenek úgy fejleszteni szolgáltatásunkat, hogy Önök elégedettek legyenek velünk.

Köszönjük valamennyi partnerünk támogatását és olvasóink figyelmét! Boldog Karácsonyi Ünnepeket és Sikeres Új Évet kíván Önöknek az autopro.hu minden munkatársa!

Hirdetés

Kiemelt Partnereink