Szolgáltatók Komplett megoldások egy helyről 20 év tapasztalatával (x)

Komplett megoldások egy helyről 20 év tapasztalatával (x)

autopro.hu | 2013.07.25 13:33

Komplett megoldások egy helyről 20 év tapasztalatával (x)

Az 1992-ben alapított, a Győri Ipari Parkban működő Jankovits Hidraulika Kft. stratégiai célja a hozzáadott érték tudatos építése és a világ vezető vállalkozásaival való együttműködés.

Az ipar specializálódását jól jelzi, hogy a cég jelenleg 9 fő tevékenységi területet különít el:

egyedi célgépek tervezésével és gyártásával, ipari automatizálással, hidraulikus tápegységek és munkahengerek kifejlesztésével, tervezésével és gyártásával, illetve egyedi gépek diagnosztikus vizsgálatával foglalkozik. Mindemellett ellátja 18 alkatrészgyártó világcég magyarországi márkaképviseletét, melyek közt olyan nagy nevek szerepelnek, mint az Eaton, a Hawe vagy a Mahle. A cég profiljában tartozik továbbá a gépi forgácsolás, a PLC programozás, különböző mérnöki szolgáltatások, projectmanagement és szerviz szolgáltatások is.

A Jankovits Hidraulika Kft. közel 2000 partnerrel áll üzleti- és munkakapcsolatban. A partneri körben éppúgy megtalálhatók a multinacionális cégek és azok alvállalkozói, mint a magyar nagy- és kisvállalkozások. A kiszolgált iparágak között meghatározó az autóipar, tevékenységük közvetlenül vagy közvetve 70%-ban a járműiparhoz kötődik. A cég 2012-ben közel 1 milliárd forint árbevételt ért el.

A vállalat komplex tevékenységet folytat: fejleszt, tervez, gyárt, értékesít, karbantart, mindemellett ellátja már működő gépsorok javítását is. Bevételei jelentősebb része egyedi gépek fejlesztéséből, tervezéséből és gyártásából adódik. A cég számára meghatározó a korszerűség, az innováció és a termékekhez kapcsolódó kutatás-fejlesztés. Kiemelt figyelem irányul a megnövelt élettartamú, az energiatakarékos és környezetbarát technológiák alkalmazására.

Eddigi sikereinek meghatározó eleme a szellemi hozzáadott érték, melynek bizonyítéka, hogy a foglalkoztatottak fele magasan képzett gépész- és villamosmérnök, akik a legkorszerűbb tervező programokkal végzik munkájukat.

Az innováció, a műszaki problémákra való folytonos válaszadás napi gyakorlattá vált, folyamatosan fejlesztik tervező és termelő eszközeiket. Az elmúlt években igénybe vett uniós és kormányzati források nagyban hozzájárultak az újabb stratégiai célok megvalósíthatóságához, a vevők számának növekedéséhez, a termékpaletta folyamatos szélesítéséhez és a vállalkozás stabilitásának erősítéséhez.

A vállalat jövője kiszámítható, tervezhető. Célja folyamatosan ott lenni a világ és Magyarország gépipari, autóipari és építőipari vállalkozásainak szakmai és üzleti vérkeringésében, innovatív megoldások kialakításával kiszolgálni a legkülönfélébb vevői igényeket.

(x)

Kiemelt Partnereink