Szolgáltatók Képesített asszisztens képzés indul a QFD jóvoltából

Képesített asszisztens képzés indul a QFD jóvoltából

autopro.hu | 2024.03.21 11:22

Képesített asszisztens képzés indul a QFD jóvoltából

Fotó: QFD Group

Az alkatrészek és a szerelt egységek műszaki tisztasága a korszerű járművek gyártása során fontos funkcionális minőségi jellemzőnek számít.

A korszerű járművek funkcióját biztosítva egyre nagyobb szerepet kap a tisztasági rendszerek beépítési és beleértve a folyadékáramlást. Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy a tisztaság abszolút szükséges az egyes alkatrészek szintjén, de ennek a tisztaságnak a minőségi szintje nem biztosított.

Az egyes alkatrészek tisztítása után, az egyes hatások számossága fordulhat elő, és a folyamatok okozhatnak újraszennyeződést vagy a szerelés során funkció-kritikus részecskék kerülhetnek bele. Ezen minőségileg tisztasági követelményeknek megfelelve olyan eredményes és költséghatékony megelőző és azonnali tevékenységeket kell választani, amellyel jelentős változást lehet felmutatni.

A képzés célja

A kétnapos képzés alatt a résztvevők elsajátíthatják a tisztasági követelmények alapjait, az újraszennyeződések megakadályozásához szükséges intézkedések meghatározásának és értékelésének módját. A környezet, logisztika, személyzet és a gyártóberendezések különféle hatásait figyelembe véve, és természetesen a tisztasági hatások mérésének módszereivel a résztvevők elsajátíthatják a műszaki tisztaság független és szisztematikus megközelítését azonosítva a szükségtelen tisztasági méréseket és elkerülve a felesleges beruházásokat.

A képzés célcsoportja

Olyan autóipari beszállítók specialistái, akik felelősek a műszaki tisztaság tervezéséért és optimalizálásáért, mint gyártás tervező, folyamat gazdák, logisztikai operátorok, termék és folyamat tervező mérnökök, minőségbiztosítási dolgozók, és mindenki, aki felelős valamilyen tevékenységért a vevő-beszállító kapcsolatban.

Időpont: 2024.03.25 09:00 - 2024.03.26 17:00 (hétfő-kedd)

Helyszín: 1103 Budapest, Kőér utca 2/A C. épület 5. emelet, Laurus Irodaház

A képzéssel kapcsolatos további információkért látogasson el a QFD Group weboldalára!

További szakmai események megtekintéséhez keresse fel az autopro.hu Eseménynaptárát!

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink