Szolgáltatók Ismét a sugárzás lesz a fókuszban a BGS ISD-n

Ismét a sugárzás lesz a fókuszban a BGS ISD-n

autopro.hu | 2022.09.16 13:20

Ismét a sugárzás lesz a fókuszban a BGS ISD-n

Fotó: BGS

Idén ismét megtartják a BGS Sugárzási Szolgáltatási Napokat (Irradiation Service Days – ISD). A virtuális vásáron a sugárzási térhálósítás e-mobilitásban, gépészetben, illetve kábel- és elektromos iparban alkalmazása less a középpontban.

A BGS Beta-Gamma-Service, a sugárzási térhálósítás és a sugárzásos sterilizálás területére szakosodott szolgáltató a második egymást követő évben hívja meg a szakembereket a BGS Sugárzási Szolgáltatási Napok (ISDbyBGS) virtuális vásárra. Szeptember 29-én a tudományos és kutatói világ, valamint az ipar szakértői fogják megvitatni az új műanyag technológiákat és a kapcsolódó felfedezéseket, valamint a sugárzási térhálósításban rejlő lehetőségeket az infrastruktúra, a 3D nyomtatás, az e-mobilitás és az elektronikai ipari alkalmazások területein. Az ISDbyBGS-en való részvétel ingyenes. Regisztrálni az esemény weboldalán lehet: https://en.bgs.eu/isd22?crosslinking=1

A műanyagipari újításokkal kapcsolatos tudástranszferre, szolgáltatásra és támogatásra fókuszálva a szeptember 29-i ISDbyBGS elsődlegesen az autóipar, a gépészet, a kábel- és az elektronikai ipar szakmai közönségét célozza. A Polimer Technológiai Intézet, a Kölni Alkalmazott Tudományok Egyetem, az Aaleni Alkalmazott Tudományok Egyetem, a Kingspan, a Huber+Suhner, a Dipromat, az Ascend Performance Technology és a BGS több mint tizenegy szakértője fog beszélni a sugárzási térhálósításról és az ömlesztett műanyagok fejlesztéséről élő előadások, interjúk és kerekasztal-beszélgetések keretében. Némely előadás angolul lesz hallgatható.

Előadások szakértőknek

A hőre lágyuló műanyagok és elasztomerek térhálósításáról szóló alap előadásoktól a hőellenállás magyarázatán, a folyamatos termékeken alkalmazás szektorspecifikus alkalmazási tapasztalatain és a térhálósított termékek e-mobilitásban használatának előnyein át egészen az olyan jövőorientált témákig, mint az elektronikai iparban mutatkozó újrahasznosítási és alkalmazástechnológiai lehetőségek, az ISDbyBGS tizenegy különböző szakértői előadást fog kínálni szeptember 29-én 9 és 15 óra között. „A BGS Sugárzási Szolgáltatási Napok képében egy új, interaktív platformot hoztunk létre a sugárzási térhálósítás és a sugárzásos sterilizálás trendjeivel és témáival kapcsolatos információk cseréjére” – magyarázta Dr. Andreas Ostrowicki, a BGS ügyvezető igazgatója. „Örülünk, hogy lehetőségünk van ebben az évben ismét egy ilyen átfogó élő programot nyújtani, számos partner és vásárló részvételével.”

Fotó: BGS

Hat virtuális vásárterem

Hat virtuális vásártermével az interaktív vásár vezetett túrákat, illetve személyes eszmecserére kínál lehetőséget az élő konferenciák és viták mellett. A látogatók itt további információt és számos letölthető anyagot fognak találni, és meetingek egyeztetésére is lesz lehetőségük.

Gyártási és logisztikai túra

A vásárnapok egyik másik különlegességét a BGS bruchsali telephelyének termelését és logisztikáját bemutató vezetett virtuális túra alkotja. A résztvevők itt megtekinthetik például a kettő részecskegyorsítót, ahogy a 2018-ban felavatott kobalt-60 gamma létesítményt is, és élőben tehetnek fel kérdéseket. Szeptember 28-án, a vásár első napján, számos belső és külső szakértő fog a sugárzásos sterilizálás különböző trendjeiről és témáiban előadni – ilyen például a sugárzásos sterilizálás eljárásai, a rutin besugárzás minőségi jellemzői, illetve a műanyagokkal szembeni elvárások az orvosi műszerek esetében. Ezenfelül kerekasztal-beszélgetések lesznek olyan témákban, mint az orvosi eszközök ellátási láncai vagy a sugárzásos sterilizálás fejlődése. A sugárzásos sterilizálás témájában tartott élő program 9 óra és 14:30 között lesz megtartva.

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink