Szolgáltatók Harminc éve támogatja szolgáltatásaival a magyar ipart a Leadec

Harminc éve támogatja szolgáltatásaival a magyar ipart a Leadec

autopro.hu | 2024.06.10 16:16

Harminc éve támogatja szolgáltatásaival a magyar ipart a Leadec

Markus Glaser-Gallion, a Leadec Csoport vezérigazgatója. | Fotó: Író Zoltán

A Leadec Kft. megalapításának 30. évfordulóját ünnepli: jogelődjei révén 1994 óta támogatja ipari szolgáltatásaival a legnagyobb magyarországi vállalatokat. Fókuszban a digitalizáció és fenntarthatóság.

Hirdetés

Fókuszban a digitalizáció és fenntarthatóság.

Markus Glaser-Gallion, a Leadec Csoport vezérigazgatója a jubileum alkalmából rendezett ünnepségen hangsúlyozta: „a Leadec Kft. megalakulásakor küldetésünk volt, hogy felkészült, elkötelezett szakembereinkkel a magyar gyáripar gerincévé váljunk. Ezt a célt három évtizedes folyamatos növekedésünknek köszönhetően valóra váltottuk”.

„Köszönjük elkötelezett munkatársaink, ügyfeleink és partnereink hozzájárulását ehhez a hihetetlen fejlődéshez” – mondta a vezérigazgató.

A Leadec Kft. három évtized alatt a magyarországi ipari szolgáltatások piacvezető vállalatává fejlődött és jelenleg több, mint 900 szakembert foglalkoztat kilenc telephelyen: Győrben, Kecskeméten, Szentgotthárdon, Cegléden, Szegeden, Makón, Szombathelyen, továbbá Debrecenben és Budapesten. A FISS Automatika Kft. 2023-as megvásárlásával a cég minden fontos ipari központban megerősítette jelenlétét.

Markus Glaser-Gallion, a Leadec Csoport vezérigazgatója és Dákai Ferenc ügyvezető. / Fotó: Író Zoltán

Markus Glaser-Gallion, a Leadec Csoport vezérigazgatója és Dákai Ferenc ügyvezető. / Fotó: Író Zoltán

Kiterjedt szolgáltatási portfólió a gyárak számára

A Leadec Kft. szolgáltatásai a gyárak életciklusának minden fázisához személyre szabott megoldásokat kínálnak. Ide tartozik az elektromos és gépészeti szerelés, a műszaki- és infrastrukturális létesítménygazdálkodás, a gyártóberendezések karbantartása, valamint a különféle logisztikai szolgáltatások. Emellett az ipari szolgáltatások teljes köre elérhető a műszaki takarítás, a termelési informatika az automatizálás, és a géptelepítés területén is. A társaság megrendelői közt ott találjuk a vezető autóipari vállalatokat, valamint a meghatározó hazai cellulóz-, félvezető-, vegyipari-, gyógyszeripari- és kőolajipari gyártó cégeket egyaránt.

A Leadec Kft. tapasztalatai szerint a magyarországi ügyfelek kiemelt figyelmet fordítanak a digitalizáció és a fenntarthatóság kérdéseire, melyekre a cég a legkorszerűbb megoldásokat kínálja. „Műszaki szakértelmünk és digitalizált szolgáltatásaink hatékonyan támogatják a legmodernebb gyártási folyamatokat, mellyel nemcsak értéket teremtünk partnereink számára, hanem aktívan alakítjuk a jövőt is. A fenntarthatóság kiemelten fontos számunkra. Megoldásokat kínálunk a szén-dioxid kibocsátás és a környezetvédelem problémáira, támogatva ügyfeleinket fenntarthatósági céljaik elérésében” – jelentette ki Dákai Ferenc, a Leadec Kft. ügyvezető igazgatója.

Európai Szolgáltató Központ Győrben

A győri székhelyű vállalkozás 2020-ban a vállalatcsoport belső folyamatainak támogatásában a Leadec Csoport bástyájává is vált. Ekkor alakult a győri Szolgáltató Központ (SSC), mely mindegy 80 fős csapatával az európai régió folyamatait támogatja. Nyolc nyelven nyújt adminisztratív szolgáltatásokat a beszerzés, a könyvelés, a kontrolling és a marketing területén a németországi, magyarországi, szlovákiai, ausztriai és franciaországi testvérvállalatok számára. A szolgáltatás kiterjesztése folyamatban van további öt országban működő Leadec társaságok számára.

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Hirdetés

Kiemelt Partnereink