Szolgáltatók Fejlesztené egészségvédelmi rendszerét? Segít a Tequa!

Fejlesztené egészségvédelmi rendszerét? Segít a Tequa!

autopro.hu/V.M. | 2022.05.17 14:19

Fejlesztené egészségvédelmi rendszerét? Segít a Tequa!

Fotó: TEQUA

Nem biztos a tudásában, vagy csak szeretné ismereteit elmélyíteni és gyakorlati információkat kapni az ISO 45001:2018 szabvány kapcsán? Jelentkezzen, vagy küldje el munkatársait a Tequa International Kft. „ISO 45001:2018 Szabványértelmezés” online tanfolyamára, ahol elsajátíthatják azokat a kompetenciákat, ismereteket, amelyek alkalmassá teszik Önt és munkatársait a munkahelyi egészségvédelem és biztonság szabványi ismeretére!

Hirdetés

A tanfolyam célja

Olyan szakemberek képzése, akik az ISO 45001:2018 nemzetközi szabvány követelményeit ismerik, értik és későbbiekben auditálni tudják annak érdekében, hogy a munkahelyi egészségvédelem- és biztonság-irányítási rendszert folyamatosan fejleszteni tudják, megfeleljenek az érdekelt felek elvárásainak, és őket a megfelelő, tényeken alapuló információk birtokában tájékoztatni tudják.

Célcsoport

Elsősorban azoknak a munkatársaknak ajánljuk, akik saját vállalatuknál ISO 45001:2018 szabvány szerinti belső rendszerauditokat folytatnak le, valamint a MEBIR kiépítésével és fejlesztésével foglalkoznak.

Rajtuk kívül várjuk még a munkavédelemmel és egészségvédelemmel kapcsolatba kerülő munkatársakat, és a vállalat más területeiről azokat a vezetőket és kollégákat, akik szeretnének megismerkedni az ISO 45001:2018 szabvány által leírt irányítási rendszer auditálásának követelményeivel, illetve olyan ismereteket szeretnének szerezni, amelyek alkalmassá teszik őket a belső auditok tervezésére, végrehajtásában való aktív közreműködésre és annak dokumentálására, nyomon követésére.

Dátum: 2022.05.24 09:00 - 2022.05.24 17:00 (Kedd)

A képzéssel kapcsolatos további információkért látogasson el a Tequa weboldalára!

További szakmai események megtekintéséhez keresse fel az autopro.hu Eseménynaptárát!

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Hirdetés

Kiemelt Partnereink