Szolgáltatók EuroSolid Kft. - Komplex mérnöki megoldások egyedi igények szerint (x)

EuroSolid Kft. - Komplex mérnöki megoldások egyedi igények szerint (x)

autopro.hu | 2013.07.15 08:07

A standard megoldások ideje lejárt. Ügyfeleinknek személyre szabott megoldásra van szükségük és cégünk arra törekszik, hogy felhasználói számára olyan eszközöket biztosítson, amik lehetővé teszik, hogy a tervezés során a döntési folyamatok felgyorsuljanak, így jobb piaci pozíciót érjenek el, valamint olyan egyedi szolgáltatásokat biztosítson, melyek növelik termékeik értékét.

Az EuroSolid Kft.-t megalakulása óta az a cél vezérelte, hogy Magyarországon a legjobb minőségben segítse a gépészeti és terméktervezésben tevékenykedő cégeket, vállalkozásokat a SolidWorks 3D-s CAD rendszer alkalmazásán keresztül. Tevékenységünk az évek során a SolidWorks rendszerek képviselete, azok támogatása és oktatása mellett kiterjedt különböző tervezési feladatok és szoftveres vizsgálatok kivitelezésére. Cégünk az egyedüli SolidWorks által minősített oktatási és támogatási központ Magyarországon, ahol egy szakmailag felkészült mérnökcsapat áll ügyfeleink rendelkezésére. Ahogy a SolidWorks egyszerű tervezőszoftverből prémium szintű PLM megoldássá lépett elő, úgy bővült cégünk termék portfóliója is évről-évre, hogy minél korszerűbb megoldásokkal tudjunk szolgálni ügyfeleink számára. Múlt évben két termékkel egészült ki a szoftver kínálatunk, a SolidWorks Plastics és Electrical csomaggal.

A Plastics segít az esztétikus felületek kialakításában azzal, hogy szimulálja a műanyag fröccsöntést, láthatóvá téve az olyan káros tényezőket, mint összecsapási vonalak, légzárványok, vagy a szálirányok, valamint a beszívódás és a vetemedés. Nagy előnyt nyújthat a szerszámtervezőknek a megfelelő öntőcsatorna méretezéséhez, vagy akár a hűtés megfelelő tervezéséhez.

Az Electrical segítségével könnyen készíthet 2D-s elektromos vagy vezérléstechnikai kapcsolási rajzokat, amiket aztán a 3D-s kivitelezési tervbe integrálhat. A program előnye, hogy minden tervezési adat valósidőben van szinkronizálva, így biztosítja a két-irányú átjárhatóságot és frissítést a 2D-s sematikus és a 3D-s modell között. Kiegészítve a teljes tervezési és gyártási folyamatot támogató eszközöket, idén új taggal bővült a termékcsaládunk.

A Smap3D Plant Design egy Solidworks alá integrált létesítménytervező program, amely segítségével minden eddiginél könnyebben tervezhet komplex hálózatokat. A program biztosítja a zökkenőmentes munkafolyamatot a tervezés teljes ideje alatt a P&ID-tól kezdve, a 3D-s megjelenítésen át, egészen az automatikusan elkészíthető izometrikus és egyéb dokumentációig. A Smap3D Plant Design funkciói és elemei iparágtól függetlenül alkalmazhatók épületek és üzemek tervezésekor, legyen szó épületgépészeti, villamossági, csövezési, légtechnikai vagy tartószerkezeti problémákról.

Így a tervezés, műszaki dokumentáció, adatkezelés illetve a számítógépes működési és viselkedési szimuláció mellett az elektromos hálózat tervezés, műanyagalkatrész- és szerszámtervezés valamint a létesítménytervezés területén felmerülő problémákra is tudunk át fogó megoldást nyújtani. Ügyfeleink tevékenységi körének széles skálája is bizonyítja, hogy legyen szó autóiparról, bútoriparról vagy gyógyászati eszközök tervezéséről, az EuroSolid Kft. kiválóan alkalmazható és gyors rendszereket biztosít, hogy a komplex tervezést hatékonyabbá tegye. Célunk, hogy a mérnökök a legnagyobb megelégedéssel és munkájukat a legjobb minőségben ellátva, olyan eszközökhöz és technológiákhoz jussanak, amelyek számukra és cégük számára fokozza a hatékonyságot és a zökkenőmentes alkotó munkát.

www.eurosolid.hu

(x)

Kiemelt Partnereink