Szolgáltatók Egynapos MTM-1 képzésre van lehetőség jelentkezni

Egynapos MTM-1 képzésre van lehetőség jelentkezni

autopro.hu | 2024.04.09 08:23

Egynapos MTM-1 képzésre van lehetőség jelentkezni

Fotó: Pixabay

A képzés célcsoportjai között vannak szakemberek és vezetők az Industrial Engineering, a folyamatmenedzsment, a tervezés, időgazdálkodás, gyártástervezés és gyártásirányítás, termék- és üzemeszköz-konstrukció területéről, gyártást folytató vállalkozók.

Az Amerikai Egyesült Államokban kifejlesztett MTM (Methods-Time Measurement) módszer a kézi munkafolyamatok optimalizálását, a munkahelyek és munkaeszközök optimális kialakítását szolgálja. Segítségével a gyakran ismétlődő ciklusok esetén jelentős termelékenységnövekedés érhető el, a munkavégzés megkönnyítésével egyidejűleg.

A képzés célja

A nagysorozat gyártás manuális munkafolyamatainak optimalizálására, elemzésére szolgáló MTM-1 eljárás alkalmazás szintű elsajátítása, melynek révén a résztvevő képes a termékek, munkahelyek, valamint munkafolyamatok racionalizálására, nemzetközileg egységes, standard követelmények meghatározására.

Részvételi feltétel

MTM-1 Alap tanúsítvány

A tanfolyam tematikája:

Esetpéldák és gyakorlatok ergonómiai és gazdasági kritériumok szerint és az MTM-1 folyamatépítő elemrendszer alkalmazási szabályainak megszilárdítása a hibák csökkentése érdekében, kivitelezés- és tervelemzések videók alapján, záróvizsga.

Dátum: 2024.04.15 00:00 - (Hétfő egész nap)

Helyszín: MTM Hungária Egyesület Csengery u. 78. I/9 Kapucsengő: 9.

A képzéssel kapcsolatos további információkért látogasson el az MTM Hungária weboldalára!

További szakmai események megtekintéséhez keresse fel az autopro.hu Eseménynaptárát!

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink