Szolgáltatók Autótöltővel bővíti szolgáltatásait egy bajai cég

Autótöltővel bővíti szolgáltatásait egy bajai cég

MTI | 2024.03.19 17:19

Autótöltővel bővíti szolgáltatásait egy bajai cég

Fotó: Bácska-Logistik Kft. / Facebook

Mintegy 650 millió forint összköltségvetésű beruházással automata üzemanyagtöltő-állomással, elektromosautó-töltővel és egy étteremmel is bővítette szolgáltatásait a bajai ásványi alapanyagokat gyártó Bácska-Logistik Kft.

Hirdetés

A tájékoztatás szerint a társaság a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív program pluszban (Ginop+) nyert 306,5 millió forint feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatást kiegészítve önerőből fejlesztette bajai telephelyét.

A beruházással a már meglévő, négy kútfejes üzemanyagtöltő-állomás bővítéseként és fejlesztéseként épült meg az új töltőállomás, mely kifejezetten a tehergépjárművek gyors és hatékony kiszolgálását teszi lehetővé. A vállalkozás szolgáltatásait is bővítette egy több mint 150 ember befogadására alkalmas étteremmel, amelyhez egy 45 férőhelyes kültéri parkoló, gyermekeknek játszótér és egy elektromos töltőállomás is tartozik.

A teljes beruházás megvalósulásának köszönhetően 18 új munkahelyet tudtak teremteni.

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink