Szolgáltatók Az Autopro.hu sokkal többet nyújt

Az Autopro.hu sokkal többet nyújt

Gégény István | 2016.05.30 08:53

Az Autopro.hu sokkal többet nyújt

Tempósan fejlődik a járműipar, ebből a folyamatból a hírek menetrendszerű szállítója sem maradhat ki.

Szinte alig akad két egymást követő ugyanolyan hónap az Autopro szerkesztőségénél, hiszen ha meg akarunk felelni olvasóink, partnereink elvárásainak, rugalmasan igazodnunk kell az iparág innovativitásához. Az aktuális megatrendek, különösen a negyedik ipari forradalom idején nem könnyű frissnek, naprakésznek maradni, ám csapatunk - ismerve és megértve az iparági törekvéseket - nagyfokú megújulási képességgel reagál az idők szavára.

Eddig is igen sokan követtek bennünket: havonta 55-65 ezer egyedi látogató tájékozódik szakportálunkon, hetente 3 alkalommal kiküldött hírlevelünk 11 ezer közvetlen címre jut el, többségében döntéshozókhoz, heti rendszerességgel angol nyelvű hírlevél útján is tájékoztatást nyújtunk a magyar járműipari legfontosabb történéseiről. Cégkatológusunk is tovább bővült az elmúlt időszakban: mára mintegy 1300 olyan cég adatai érhetőek el közvetlenül, amelyek a járműiparban tevékenykednek.

Szakportálunk tartalmának szüntelen fejlesztése mellett elérkeztünk ahhoz a ponthoz, amikor úgy láttuk jónak, hogy struktúrájában és küllemében is jelentősen átszabjuk a magyar járműipar meghatározó információs felületét. A látványos átöltözés természetesen nem öncélú - nem elsőorban szebbek akartunk lenni, bár az eddigi jelzések alapján tetszetősebbnek ítélik olvasóink a felületet. Miután következetesen növekedett az elmúlt időszakban a mobil eszközökről való elérés, flexibilisen változó, responzív arcot öltöttünk. Még letisztultabban adjuk közre immár a szerkesztőségi tartalmakat, könnyebben elérhetőek a jó gyakorlatok, céges ajánlatok.

A világos, áttekinhetőbb szerkesztésmód mellett hasonlóan jelentős fejlesztés a Karrier aloldal bevezetése. Korunk legégetőbb ipari kihívása a megfelelően képzett, minőségi munkaerő megtalálása - ehhez kívánunk az új eszköz révén hasznos segítséget nyújtani. Nyitott pozíciók özöne helyett exkluzív felületet biztosítunk a munkaadók számára, ahol a klasszikus álláshirdetési üzenetek mellett céges interjúk, a vállalatról szóró hírek, gyárbemutató cikkek és videók is segíthetik az érdeklődés felkeltését, szakemberek és vállalkozások egymásra találását.

A megújulásban mérföldkőhöz érkeztünk, ám nincs okunk a pihenésre: a járműipar 2016-ban és a jövőben is lendületesen halad tovább saját útján, mi pedig továbbra is megbízhatóan szállítjuk az iránymutató üzeneteket.

Ha még nem tette meg, iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le semmilyen fontos információról!

Önért fejlődünk - legyen rendszeres olvasónk!

Kiemelt Partnereink