Techtogether Techtogether: a csúcsra törnek a jövő mérnökei (videó)

Techtogether: a csúcsra törnek a jövő mérnökei (videó)

autopro.hu | 2014.11.07 10:02

Techtogether: a csúcsra törnek a jövő mérnökei (videó)

A mérnökhallgatói rendezvény harmadik napján a döntőbe jutott 6 csapat küzd a trófeáért, a további 12 gárda különdíjért bizonyíthat. Összefoglaló filmet is mutatunk az első napról.

Alighanem a legizgalmasabb napjához érdekezett a fordulatokban, érdekességekben és élményekben bővelkedő Techtogether mérnökhallgatói verseny. A találkozó harmadik napja a döntőbe jutott 6 csapat nevének kihirdetésével vette kezdetét - ők azok, akik a legeredményesebben oldották meg az előző napok feladatait. A legjobban teljesítő egyetemi és főiskolai csapatok, valamint az általuk elért pontszámok:

1. BME Paradicsom Csapat (756 pont)
2. BME Formula Racing Team (742)
3. BME Robonaut (728)
4. KEFO GAMFKart (724)
5. Óbudai Egyetem Shell-Eco Marathon (721)
6. ME-Kart (708)

A fővárosiak mellett tehát egy kecskeméti és egy miskolci gárda mérkőzhet meg a mai napon a dobogó fokaiért és az értékes díjakért - a 3-5. helyezettek között szinte csak az a bizonyos paraszthajszál döntött. Nem kell elkeserednie ám a többi 12 csapatnak sem, hiszen a Tequa különdíjáért ők is megküzdhetnek egymással, ha helyesen oldják meg a vállalat által adott feladatokat.

Amíg az ifjú titánok próbára teszik tudásukat és kompetenciáikat, olvasóiunkat sokkal kényelmesebb feladattal bízzuk meg. Nincs más dolguk, mint az alábbi videóra kattintva megtekinteni a Techtogether első napjáról szóló helyszíni videónkat, amelyben fiatalok is beszámolnak élményeikről.

Kiemelt Partnereink