Techtogether A negyedik ipari forradalommal ismerkedtek a győri motorépítők

A negyedik ipari forradalommal ismerkedtek a győri motorépítők

autopro.hu/P.M. | 2017.12.11 11:13

A negyedik ipari forradalommal ismerkedtek a győri motorépítők

A Szengine csapat a Formula Student hallgatói járműépítő versenyen mint motorbeszállító tevékenykedik. Ugyan az igazán sűrű hónapok csak ezután következnek, azonban a november is változatosra sikerült.

Hirdetés

A győri csapat november 7-én részt vett az S&T Consulting Hungary Kft. által megrendezett Ipari Digitalizációs Napon a Budapest Kongresszusi Központban. Itt megismerkedhettek az ipar digitális transzformációjával, vagyis az Ipar 4.0-val, továbbá a Creo újdonságaival, a 3D nyomtatás aktualitásaival, komplex járműipari- és gyártástámogató szimulációs megoldásokkal.

November 15-én a Műegyetemi Versenycsapat Közösség harmadik alkalommal rendezte meg a Versenycsapat Konferenciát, ahol szintén részt vettek és bemutathatták ők is 2017 innovációs újításait.

Képviselték magukat a Mi a pálya? nevet viselő műszaki pályaválasztó fesztiválon is november 22-én. Társcsapatukkal, az Arrabona Racing Teammel több mint 800, műszaki pálya iránt érdeklődő diáknak tudták bemutatni csapataikat és a Formula Studentet.

Kiemelt Partnereink