HR Ablak Változás a KPMG vezetőségében

Változás a KPMG vezetőségében

autopro.hu | 2024.06.03 15:18

Változás a KPMG vezetőségében

Fotó: KPMG

2024. június 1-jétől Simonyi Albert a KPMG könyvvizsgálati üzletágának új vezetője. Kinevezésével Head of Audit-ként a Management Board tagja is lesz.

Hirdetés

Simonyi Albert 2003-ban csatlakozott a KPMG-hez, és aktívan közreműködött abban, hogy a KPMG magyarországi irodája a cégcsoporton belül a szolgáltató központok (SSC), és így a multinacionális cégcsoportok centralizált könyvvizsgálatának kompetenciaközpontjává vált. 2021-től immár Audit Partneri pozícióban az üzletág operatív igazgatójaként is felelt az egyes szakmai területekért. Az így megszerzett tapasztalatai, dinamizmusa támogatja abban a céljában, hogy a könyvvizsgálati üzletágat tovább formálja és a KPMG agilisan tudjon alkalmazkodni a gyorsan változó környezethez, megőrizve versenyképességét.

„Vallom, hogy funkcióvezetőként felelősséget vállalok a teljes KPMG sikeréért, ezért nagy hangsúlyt helyezek a társosztályokkal való szoros együttműködésre, hiszen a jövő a funkciókon átívelő megoldásokban rejlik” – emelte ki kinevezése kapcsán Simonyi Albert. Az új vezető a KPMG fő stratégiai irányaival összhangban kiemelten fókuszál a régiós, illetve globális kapcsolatok és együttműködések erősítésére, a határokon átívelő, nemzetközi tapasztalat-, és tudásmegosztást támogató környezet kialakítására.

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Hirdetés

Kiemelt Partnereink