HR Ablak Fejlessze munkafolyamatait, vegyen részt az MTM UAS képzésén!

Fejlessze munkafolyamatait, vegyen részt az MTM UAS képzésén!

autopro.hu/Sz.N. | 2021.06.22 17:23

Fejlessze munkafolyamatait, vegyen részt az MTM UAS képzésén!

Fotó: Pexels

Június 28. – július 2. között tanfolyamot indít az MTM, melynek célja a sorozatgyártás manuális munkafolyamatainak optimalizálására, elemzésére szolgáló MTM-UAS eljárás alkalmazási készség szintű elsajátítása.

Hirdetés

Az USA-ban kifejlesztett MTM (Methods-Time Measurement) módszer a kézi munkafolyamatok optimalizálását, a munkahelyek és munkaeszközök optimális kialakítását szolgálja. Segítségével a gyakran ismétlődő ciklusok esetén jelentős termelékenységnövekedés érhető el, a munkavégzés megkönnyítésével egyidejűleg. Az 1978-ban kifejlesztett MTM-UAS (Universelles Analysier-System) tipikus alkalmazási területei: az autóipar és beszállítói, a műszergyártás, az elektromos és elektronikus készülékek gyártása és a logisztika.

A képzés célja

A sorozatgyártás manuális munkafolyamatainak optimalizálására, elemzésére szolgáló MTM-UAS eljárás alkalmazási készség szintű elsajátítása, melynek révén a résztvevő képes a termékek, munkahelyek, valamint munkafolyamatok racionalizálására, nemzetközileg egységes, standard követelmények meghatározására. Az UAS alkalmazása az MTM-SD/2-hez képest nagyobb ciklusidők esetén ajánlatos.

Kiknek ajánljuk?

Szakemberek és vezetők az Industrial Engineering, a folyamatmenedzsment, a tervezés, időgazdálkodás, gyártástervezés és gyártásirányítás, termék- és üzemeszköz-konstrukció területéről, gyártást folytató vállalkozók.

Tudjon meg többet a képzésről az alábbi linken, és vegyen részt az MTM UAS tanfolyamán június 28. és július 2. között!

Kiemelt Partnereink