Gyártósor LPW PowerJet vízalapú tisztítórendszer a Rolatasttól

LPW PowerJet vízalapú tisztítórendszer a Rolatasttól

autopro.hu | 2023.09.06 14:22

LPW PowerJet vízalapú tisztítórendszer a Rolatasttól

Fotó: Rolatast Kft.

Az LPW Reinigungssysteme GmbH a 90-es évektől teljesen a kiváló minőségű vízalapú tisztítórendszerek gyártására specializálódott és ebben a szegmensben azóta át is vette az úttörő szerepet. A Rolatast Kft. által forgalmazott LPW PowerJet elárasztásos vízalapú tisztítórendszere az ipar minden ágazata számára megoldást nyújt.

Hirdetés

Az LPW PowerJet moduláris termékcsalád jelenleg az LPW Reinigungssysteme GmbH legerősebb rendszere a magas minőségű tisztasági követelmények teljesítésére az ipar minden ágazatában. Alkalmazható durva/előzetes tisztítási feladatoktól kezdve, egészen a kényes és nagyon kényes tisztítási folyamatokig steril vagy tisztatér csatlakozással.

Jellemzők:

  • A mosási tároló egység 3 méretben készül:
    1. 530 (töltési méret 530 x 320 x 200 milliméter)
    2. 670 (töltési méret 670 x 480 x 300 milliméter)
    3. 960 (töltési méret 1020 x 650 x 560 milliméter)
    4. Valamint bármilyen egyedi méret, egy- vagy többkamrás kivitelben.
  • Az összes ismert tisztítási eljárás integrálása lehetséges (például: fecskendezős-/elárasztásos tisztítás, ultrahang, ciklikus nukleáció)
  • Az összes ismert szárítási eljárás integrálása lehetséges (például: forró levegő, vákuum, CNp, gőzszárítás)
  • Az összes ismert közeg-előkészítési eljárás integrálása lehetséges (például: teljes áramú és bypass rendszerek)

Az érdi Rolatast Kft. német szerszámgépek és azok perifériáinak forgalmazásával, valamint kapcsolódó márkaszerviz szolgáltatások nyújtásával foglalkozik. A cég kínálatában fúráshoz, maráshoz, köszörüléshez használt berendezések, légtisztító és munkadarabtisztító rendszerek, illetve beállító- és mérőgépek egyaránt megtalálhatóak.

Elindult az autopro.hu B2B ajánlatok rovata, ahol számos ipari termékbemutatóval találkozhat, legyen szó targoncáról, hidraulikai eszközökről, logisztikai megoldásokról vagy akár robotokról. Nézze át B2B rovatunk legfrissebb ajánlatait!

Érdekesnek találta ezt a hírt? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari történésekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Hirdetés

Kiemelt Partnereink