Techtogether Eldől, ki nyeri a 2024-es Techtogether Automotive Hungary-t

Eldől, ki nyeri a 2024-es Techtogether Automotive Hungary-t

autopro.hu/P.B. | 2024.05.08 08:21

Eldől, ki nyeri a 2024-es Techtogether Automotive Hungary-t

Fotó: Szammer Nikolett

Május 8-án, szerdán folytatódik az idei Techtogether Automotive Hungary! Több mint kétszázötven mérnökhallgató, műszaki feladványok, HR kerekasztal, előadások, küzdőtéri feladatok és még sok más téma a Techtogether Automotive Hungary-n! Összegyűjtöttük, milyen programokra van lehetőség ma ellátogatni.

Hirdetés

Szerdán is délelőtt 10 órakor rajtol a Techtogether Automotive Hungary versenye. A technikai információk átadása után, 10:10-től jönnek az előadások!

10:10-10:30 A Rohde & Schwarz Hungária Szolgáltató Kft. részéről Herczeg Zoltán tart előadást, őt követi 10:30-11:00 között az idén 50 éves EFAFLEX – EFA cégcsoport. A világ leggyorsabb ipari gyorskapu gyártójától Birkás Balázs, CRM menedzser & Product Owner ad elő.

Az EFAFLEX, az 1974-es cégalapítása óta kizárólag ipari gyorskapuk fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. Az öt kontinensen tizenegy leányvállalattal képviselt prémium gyorskapuk kínálatában valamennyi ipari szektor és a logisztika gazdasági szereplői megtalálják az igényeikre szabott gyorskaput. A legnagyobb autóipari, gépgyártó és elektronikai ipari, étel- és italgyártó, gyógyszer- és vegyipari gyártó cégek helyezték már a bizalmukat EFAFLEX gyorskapukba.

Az EFAFLEX kapukhoz prediktív digitális szolgáltatást kínálnak, mellyel megvalósul az ipari gyorskapuk 100 százalékos üzemhányada. Az IoT alapú EFAPREDICT alkalmazásával elkerülhetők a kapuk nem várt meghibásodása okozta extra költségek, illetve jelentősen növelhető az ipari épületek energiahatékonysága. Egy ipari kapu miatt soha ne álljon meg a termelés vagy a logisztikai folyamat.

11:00–12:30 Küzdőtéri feladatok az alábbi vállalatok részvételével:

Beckhoff Automation Kft., EFAFLEX Hungária Kft., Hepenix Kft., KUKA Robotics Hungary Kft., Kvalix Automatika Kft., msg Plaut Hungary Kft., MTM Hungária Egyesület, Rohde & Schwarz Hungária Szolgáltató Kft., SMC Hungary Kft., Schaeffler Savaria Kft., Trenkwalder Recruitment Kft.

12:30-13:00 Kvíz feladat a résztvevő vállalatok által feltett kérdésekből.

13:00-14:00 Ebédszünet

14:00-15:00 között kerül sor az SMC Hungary Kft. és Trenkwalder Recruitment Kft. feladatokat legjobban megoldó csapatok döntőjére a színpadon. Ezt 15 és 16 óra között egy HR Kerekasztal-beszélgetés követi, majd jön a délután csúcspontja, kiderül, melyik csapat teljesített a legjobban!

16:00-kor kezdődik az eredményhirdetés, nagyjából délután fél öt körül megkezdheti az ünneplést a Techtogether Automotive Hungary 2024-es győztese.

Vegyen részt díjmentesen látogatható programjainkon, látogasson ki ma a Techtogether Automotive Hungary-re, a Hungexpo G pavilon 501A standjára! Regisztrációért kattintson az alábbi linkre.

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink