Gyártósor Ultrakompakt ipari PC még több interfészopcióval és egy másodperces szünetmentes tápegységgel

Ultrakompakt ipari PC még több interfészopcióval és egy másodperces szünetmentes tápegységgel

Beckhoff | 2019.06.19 14:22

Ultrakompakt ipari PC még több interfészopcióval és egy másodperces szünetmentes tápegységgel

A Beckhoff univerzális, rugalmas és ultrakompakt ipari PC-k legújabb generációjával ideálisan megoldható minden automatizálási, megjelenítési és kommunikációs feladat. A termékcsalád legújabb tagja a C6017 típusú ipari PC, amely rendkívül kompakt kialakítású, nagyon rugalmasan telepíthető, illetve még több interfészopcióval és beépített szünetmentes tápegységgel is rendelkezik.

Hirdetés

A kisméretű C6017 konstrukció gyakorlatilag azonos a közkedvelt C6015 típusú ipari PC-vel, amely jelenleg a Beckhoff legkisebb méretű ipari számítógépe. A C6015 sikere gyorsan további igényeket gerjesztett, különösen olyan alkalmazások esetében, amelyeknél a különböző adatcserékkel, valamint tápkimaradás esetén az adatbiztonsággal kapcsolatosan szigorú követelmények állnak fenn. A Beckhoff a C6017 típusú ipari PC-t pontosan ennek megoldására fejlesztette ki: a C6015 már meglévő interfészei – egy DisplayPort, két kártyára integrált 100/1000Base-T Ethernet, valamint egy USB 3.0 és egy USB 2.0 interfész – mellett a C6017 két további RJ45 és két USB 2.0 csatlakozást is tartalmaz. Ezt kiegészíti egy opcionális, kapacitív, egy másodperces szünetmentes tápegység, amely tápkimaradás esetén biztosítja az adatok megőrzését.

A 82 x 82 x 66 mm méretű C6017 csaknem ugyanakkora, mint a C6015, csupán a szélessége nőtt 24 mm-rel. Az Intel® Atom™ processzorral szerelt, akár négymagos, passzív hűtésű, fröccsöntött alumínium-cink ötvözetből készült házba épített ipari PC ideálisan használható akár középes bonyolultságú automatizálási, megjelentési és kommunikációs feladatok megoldására is.

Univerzálisan alkalmazható számítógép-generáció

Az új, ultrakompakt IPC-termékcsalád ideálisan illeszkedik a korszerű, kihívásokkal teli géptervezési elvárásokhoz – például az egyre szélesebb körben alkalmazott modulrendszerű konstrukciókhoz, a vezérlőszekrények belső terének szűküléséhez, valamint a számítási teljesítmény fokozásával és az árak mérséklésével kapcsolatos igényekhez. Az új eszközgeneráció ideális megoldást nyújt különféle alkalmazáshoz, mint például elosztott topológiák megvalósításához vagy korszerű IoT és Ipar 4.0 rendszerek építéséhez.

A számítási teljesítmény igény szerint megválasztható:

  • C6015 és C6017 az alapszintűtől a közepes kategóriáig
  • C6030 – csúcskategóriás eszköz, magonként akár 3,9 GHz-es Core™-i processzorokkal – rendkívül bonyolult gépekhez, CNC vagy lineáris szállítórendszeres (XTS) alkalmazásokhoz, átfogó többtengelyes vezérlésekhez, bonyolult funkciókat nyújtó kezelőfelületekhez, rendkívül rövid ciklusidejű alkalmazásokhoz és nagy adatmennyiségek kezeléséhez.

www.beckhoff.hu/c6017

Kiemelt Partnereink