Gyártók Nem múlt el nyomtalanul a Detroiti Autószalon

Nem múlt el nyomtalanul a Detroiti Autószalon

autopro.hu | 2014.01.30 11:35

Nem múlt el nyomtalanul a Detroiti Autószalon

Január 26-án bezárta kapuit az idei Észak-amerikai Nemzetközi Autókiállítás, ahol 77 modell mutatkozott be. Bőséges képgalériával búcsúzunk a rendezvénytől.

Erős kezdéssel indult a monstre programsorozat - a sajtót megcélzó nyitónapon megválasztották az Észak-amerikai Év Autóját és az Észak-amerikai Év Haszongépjárművét. Utóbbi címet a Chevrolet Silverado modellnek ítélték oda, a személyatók körében pedig a Chevrolet Corvette Stingray diadalmaskodott. A szabályok láthatóan nem tiltják, hogy egyazon márka két díjat is elnyerjen...

Észak-amerikai Nemzetközi Autókiállítás (NAIAS) 2014, 3. album
Ezzel a képgyűjtennyel tekintünk vissza a NAIAS-ra

Egymást érték az autógyártók sajtókonferenciái, amelyeken mind újdonságokat mutattak be a nagyérdeműnek. Ott volt a Ford, Toyota, Chrysler, Chevrolet, Mercedes-Benz, BMW, Porsche, Volkswagen, Audi, MINI, Bentley, Honda, Kia, Nissan, Hyundai, Volvo, a Lexus, Infiniti, Subaru, Cadillac, Acura, Tesla - hogy csak az első két nap "fellépőit" említsük.

Észak-amerikai Nemzetközi Autókiállítás (NAIAS) 2014, 2. album
Ezeket a fotókat is érdemes megtekinteni

Összesen 77 új modellt ismerhettek a kiállítás résztvevői. 2015-ben kerül az észak-amerikai kereskedésekbe a BMW M3 és M4, a ráncfelvarráson átesett Audi A8/S8, a Lexus RC F, Hyundai Genesis, Porsche 911 Targa és a Mercedes-Benz C-osztály is.

Észak-amerikai Nemzetközi Autókiállítás (NAIAS) 2014
Ezt láthatta az első napokon a sajtó, amikor a látogatók előtt még zárva voltak a kapuk

A tanulmányautók között megjelent a Volvo Concept XC Coupé, a Volkswagen Passat BlueMotion Concept, az Infiniti Q50 Eau Rouge.

Kiemelt Partnereink