Gyártók Ezekre élesítik a kamerákat a fotósok Sanghajban

Ezekre élesítik a kamerákat a fotósok Sanghajban

autopro.hu/H.J. | 2019.04.17 14:07

Ezekre élesítik a kamerákat a fotósok Sanghajban

Április 18-án kezdődik az Auto Shanghai, avagy hivatalosan a Shanghai International Automobile Industry Exhibition. A világ több autógyártója is erre az alkalomra időzíti következő bejelentését, leleplezését. A méretek Kínára jellemzően valóban hatalmasak. A nemzetközi expón ezer kiállító 1400 járműve mutatkozik be, és egy hét alatt egymillió látogatóval számolnak. Viszont az is sokatmondó, hogy a hatalmas seregszemle társszervezője a Messe München vásárszervező társaság. A kiállítás április 18-25. között lesz.

Az Infiniti a Qs Inspiration elektromos sport szedán koncepcióját fogja bemutatni Sanghajban. A modern, minimalista és letisztult modell a vállalat jövőjét és az egész iparágat képviselheti.

A Chevy Trailblazer és a Tracker SUV-k visszatérnek a piacra. A két modell gyártását 2009-ben és 2004-ben állították le Észak-Amerikában.

A Volkswagen az ID-csoport bővülését jelentette be nemrég, természetes, hogy hoznak ide is valamit az elektromos autócsaládból. Az ID Roomzz elektromos SUV várhatóan 2021-ben, elsőként Kínában kerül majd piacra.

Az Audinál is haladnak a dolgok: az április 2-án nyilvánosságra hozott Audi AI:me showcar olyan tanulmányautó, amely a vállalat ígéretei szerint „jól illusztrálja az önvezető autók jövőképét a holnap nagyvárosai számára”.

A Buick felfedte a közelgő második generációs Encore kompakt crossover modellt, ami az Encore GX fantázianevet kapta. A gyártó elgondolása szerint az SUV-trend mellett a kompakt a másik sláger. A teaserek sajátossága és egyben lényege, hogy nem mutatnak meg mindent az újdonságból, de a Buick fotóján valóban a láthatatlanság peremén egyensúlyoznak a modellek.

A Nissan viszont egyelőre titkolózik a shanghaji kiállítást illetően. A vállalat annyit közölt, hogy egy új, még névtelen szedán, valamint két villamosított koncepciómodell debütál majd a show-n.

Kiemelt Partnereink