Gyártók Audik is rajthoz állnak Mogyoródon

Audik is rajthoz állnak Mogyoródon

autopro.hu | 2013.12.01 14:28

Audik is rajthoz állnak Mogyoródon

Jövőre huszonöt év után, 2014. június 1-jén újra megrendezik a Német Túraautó-bajnokság (DTM) futamát a Hungaroringen, ahol a négykarikás márka csapatai is rajthoz állnak majd.

Öt DTM-bajnoki cím az Audi, három a Mercedes-Benz és egy a BMW számára – így alakult a nemzetközi túraautó-bajnokság dicsőségtáblája, amióta a négykarikás vállalat kilenc esztendeje visszatért e sorozat küzdelmeibe.

2014-ben tíz futamot rendeznek, hatot Németországban, egyet-egyet Magyarországon, Ausztriában, Oroszországban és Kínában. A Hungaroringgel most aláírt szerződés 3+2 évről szól. Az Audi Phoenix csapat pilótája, Miguel Molina a sajtótájékoztatón elmondta, hogy számára a szezon második fele sikerült jobban, és az emberek is inkább arra emlékeznek, ami az év második felében történt. Elégedett az idei évvel, az Audi sokat fejlesztett a téli szezonban, melynek eredménye, hogy csapattársa Mike Rockenfeller a szezonzáró futam előtt bebiztosította az első bajnoki címet, majd az utolsó futamon megnyerték a csapatversenyt is.

Kiemelt Partnereink