Gyártók A legjobb dolog, ha unalmasan néz ki egy e-autó

A legjobb dolog, ha unalmasan néz ki egy e-autó

autopro.hu/P.B. | 2023.03.22 14:18

A legjobb dolog, ha unalmasan néz ki egy e-autó

Fotó: Volkswagen Newsroom

Mint ismert, a Volkswagen nemrégiben mutatta be az ID.2all koncepcióautót, ami egy leendő belépőkategóriás, megfizethetőbb elektromos modell előképe. Ránézésre nem sok újat mutat az autó, de ez pont így van jól.

Hirdetés

Az autopro.hu is beszámolt a Volkswagen új koncepcióautójának bemutatkozásáról, ahogyan arról is, hogy a tervek szerint a 25 ezer eurós árra belőtt modellnél is lesz egy olcsóbb elektromos Volkswagen az évtized végére. Az egyelőre ID.2all névre hallgató koncepcióautó a Polo és akár a Golf utódja is lehet, korábban felmerült, hogy a Golf nevét is fogja viselni.

„Az ID.2all ízelítőt ad a VW új dizájnnyelvezetéből, mely három pilléren nyugszik: a stabilitáson, a szerethetőségen és a lelkesedésen” – mondta Andreas Mindt, a VW Passenger Cars dizájnvezetője a bemutatón. Ezek közül a stabilitás mindenképpen tetten érhető, hiszen tulajdonképpen semmi meglepőt nem húzott a Volkswagen, az ID-családi korábbi modelljeit idézi ez is.

Úgy néz ki, mint egy Volkswagen

Ami segít a Volkswagennek abban, hogy kitűnjön a sok új, vásárlóit üldöző riválisa közül, az az ismertség, az örökség – az a megszokásból, hagyományokból eredő melegség, amelyet sokan éreznek a márka iránt – véli az Autocar véleménycikkében.

Nehéz vitatkozni a felvetéssel: az ID.2all nem tűnik különösebben forradalminak, futurisztikusnak vagy éppen elektromosnak. Tényleg úgy néz ki, mint egy Volkswagen – aki régóta használt Polót vagy Golfot és szereti az autóját, de fontolgatja, hogy elektromos autóra váltson, annak ez egy nagyon jó dolog, hiszen őt megszólíthatja egy ilyen modell.

A különleges, futurisztikus elektromos modellekkel kis túlzással Dunát lehet rekeszteni, aki ilyenre vágyik, az tud válogatni. De aki maradna a megszokott autójánál, csak modernebb formában és hajtással, az nagyon örülhet egy ID.2allhoz hasonló elektromos autónak – főleg, ha tényleg megfizethető is lesz az ára!

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink