Gyártók SUV kabriót dob piacra a Volkswagen

SUV kabriót dob piacra a Volkswagen

autopro.hu/H.J. | 2019.08.15 13:59

SUV kabriót dob piacra a Volkswagen

Tovább cifrázza a Volkswagen az SUV-k világát. A gyártó legújabb dobása a T-Roc modelljének kabrió változata lesz, amelyet a frankfurti kiállításon mutatnak be szeptemberben. Az első modellek várhatóan jövő tavasszal gördülhetnek le a szalagról.

Hirdetés

A gyártó ígérete szerint a T-Roc kabrió változata magán viseli az SUV-kra jellemző belső dizájnt, nagyfokú rugalmasságot és egyedi vezetési élményt.

Hagyományos puha tetőborítás

A VW Bogár és Golf hagyományát követve a T-Roc Cabriolet-t is klasszikus puhatetős változatban tervezték. A teljesen automatikus tetőszerkezet 9 másodperc alatt teljesen kinyitható, és a jármű mozgása közben is működik 30 km / h sebességig. A szerkezet elektromechanikusan zárható és nyitható.

Nagyfokú biztonság

A modellben az úgynevezett roll-over felborulás elleni védelmi rendszer szolgálja az utasok biztonságát. A műszer másodpercek töredékén belül működésbe lép, ha a jármű túllép egy meghatározott oldalirányú gyorsulást, vagy felborul. Emellett a biztonságot szolgálja a megerősített szélvédő keret és további szerkezeti átalakítások is.

Nagy digitális műszerfal

Az új modellekben már elérhető a MIB3 új-generációs infotainment rendszer is, amelyet a tulajdonosok maguk választhatnak ki. A digitális szórakoztató rendszernek online csatlakozási egysége van, eSIM-mel, ami azt jelenti, hogy a kabrió folyamatosan online állapotban lehet. Az információk a 8 colos infotainment műszerfalon jelennek meg. Az Active Info képernyővel kombinálva – ami 11,7 colos – pedig széles digitális műszerfal tárul az utazók elé.

Style vagy R-Line stílusjegyek

Az ügyfél választhat a „Style” és az „R-Line” berendezések között. A Stílus-specifikációs csomag a tervezésre és az egyéniségre összpontosít, míg az R-Line specifikációs csomag határozottan sport-orientált, és az R-Line külső-és belső terének elemeit hordozza. A sportos karakteren belül megtalálható még a típusra jellemző ködlámpa, a futómű beállítás és a progresszív kormányzás is, sebességfüggő kormányberendezéssel.

Hatékony benzines turbómotorok

Két benzines turbómotorból, egy 85 és egy 110 kilowattos teljesítményű közül választhatnak a vevők, a T-Roc Cabriolet elsőkerék-meghajtású. Az alaptípushoz hatsebességes kézi váltó és a 85 kilowatt teljesítményű háromhengeres motor tartozik. A modellhez választható hétsebességes, duplakuplungos sebességváltó is.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink