Gyártók Két autó közül választhatnak a nagycsaládosok a Seat kínálatából

Két autó közül választhatnak a nagycsaládosok a Seat kínálatából

autopro.hu/P.M. | 2019.05.23 09:25

Két autó közül választhatnak a nagycsaládosok a Seat kínálatából

A Seat sem akar kimaradni a kormány nagycsaládos autóprogramjából: egyik modelljét 4,7 millió, másikat pedig 1,9 millió forint kedvezményért kínálja.

Hirdetés

A három- vagy többgyermekes családok, valamint az egyszülős nagycsaládok 2,5 millió forintos vissza nem térítendő támogatást vehetnek igénybe 2019. július 1-jétől hét vagy többszemélyes újautó vásárlása esetén.

Ezt olvasta már? A Skoda sem akart kimaradni, a márka egy SUV-t küld a nagycsaládosokért folyó harcba.

Az családi egyterű Alhambra hétszemélyes változata. Az utastérben hét önálló ülés található, ezek lehajthatók, variálhatók miközben az ötüléses konfiguráció esetén 658 literes csomagteret kínál, ami a babakocsitól az utazótáskákig szinte mindent elnyel. Az autó biztonságos használatához a második és harmadik üléssorban megtalálható ISOFIX rögzítési pontok, és olyan kulcsfontosságú elemek, mint a Front Assist, a sávtartó asszisztens vagy a mind a 7 ülésre szóló, biztonsági öv bekapcsolására figyelmeztető funkció is hozzájárul.

A Tarracót 5 868 000 forintért lehet hazavinni

A márka az Alhambra esetében a nagycsaládos támogatás két és fél milliós összege mellé 2,2 millió forintos kedvezményt is kínál márkakereskedői hálózatában, vagyis 2019. július 1-jétől a nagycsaládos kedvezményre jogosultak akár 4,7 millió forintos árelőnnyel vásárolhatnak Alhambrát. A nagycsaládos kedvezménnyel megvásárolható modell induló ára így 7 163 000 forint, amely ár már tartalmazza a hét ülést és a Climatronic opciókat.

Az érdeklődők a támogatást az államkincstárnál és a kormányablakokban 2019. július 1-jétől 2022. december 31-ig igényelhetik, de a Seat márkakereskedésekben már most is köthetnek előszerződést az autókra.

A Tarraco is megfelel a kormányrendelet elvárásainak, hiszen a rendelhető harmadik sori ülésekkel az autó hét személy komfortos utazását teszi lehetővé. A tágas utastér mellett a harmadik sorban lévő ülések padlóba hajtásával 700 literes csomagteret kapunk. A Tarraco az elektronikus biztonsági és vezetési segédrendszerek széles tárházát kínálja, mint az adaptív tempomat, a sávtartó asszisztens vagy a jelzőtábla-felismerő rendszer. Az ütközésmegelőző rendszer meghúzza a biztonsági öveket és bezárja az ablakokat, hogy felkészítse az autót a közelgő ütközésre. Ha az autó felborulna, a borulásasszisztens aktiválja az eCall vészhívását.

A Tarraco esetében a Seat a nagycsaládos támogatás melletti 1,9 millió forintos kedvezményt biztosít a kedvezményre jogosult nagycsaládos vásárlóknak. Így az autó egyedi ára 5 868 000 forint, mely ár már tartalmazza a hétüléses opciót is.

Kiemelt Partnereink