Gyártók HIPA: a Suzuki teszi a legtöbbet a magyar beszállítókért

HIPA: a Suzuki teszi a legtöbbet a magyar beszállítókért

autopro.hu | 2016.01.25 07:25

HIPA: a Suzuki teszi a legtöbbet a magyar beszállítókért

Elismeréssel díjazta a Nemzeti Befektetési Ügynökség a a Magyar Suzuki Zrt. magyar beszállítókért végzett kimagasló tevékenységét.

Naoyuki Takeuchi

Második alkalommal díjaztak külföldi vállalatvezetőket a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) és a Budapest Business Journal közös gálaestjén. A HIPA legfőbb célcsoportját, legfontosabb partnereit a külföldi cégvezetők alkotják. A szervezet elsődleges feladata, hogy a lehető legtöbb befektetést vonzza az országba, de arra is jelentős energiát fordít, hogy a Magyarországot választó befektetők számára magas színvonalon teljesítő hazai beszállítókat találjon.

A HIPA által alapított és odaítélt különdíj azt a külföldi cégvezetőt illeti, aki a megelőző esztendőben a legtöbbet tette a magyar beszállítókért és a hazai kkv-szektor erősítéséért. Az idei gálán ezt az elismerést Naoyuki Takeuchi, a Magyar Suzuki Zrt. vezérigazgatója kapta.

Ésik Róbert, a Nemzeti Befektetési Ügynökség elnöke szerint a HIPA célja, hogy a régió legjobb befektetési ügynöksége legyen. Ennek elérésében kiemelten fontos a partnerség azon elhivatott vezetőkkel, akik közösen dolgoznak velünk azon, hogy magyarországi kapacitásaikat tovább növeljék és egyre több magyar beszállítót foglalkoztassanak.

Kiemelt Partnereink