Gyártók Frank Müller: 33 magyar kkv-t vettünk be a VW programjába, ennek fele beszállítóvá vált

Frank Müller: 33 magyar kkv-t vettünk be a VW programjába, ennek fele beszállítóvá vált

autopro.hu/Sz.F. | 2018.02.13 10:49

Frank Müller: 33 magyar kkv-t vettünk be a VW programjába, ennek fele beszállítóvá vált

A Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) a VW Regional Office Eastern Europe irodavezetőjét ismerte el díjjal, a szervezet szerint ő tette a legtöbbet a magyar beszállítókért.

Hirdetés

A HIPA elsődleges feladata, hogy a lehető legtöbb befektetést vonzza az országba, és a Magyarországot választó befektetők számára magas színvonalon teljesítő hazai beszállítókat ajánljon ki. Az ügynökség által alapított és odaítélt különdíj azt a külföldi cégvezetőt illeti, aki a megelőző évben a legtöbbet tette a magyar beszállítókért és a hazai kkv-szektor erősítéséért. Az idei gálán ezt az elismerést Frank Müller, a VW Regional Office Eastern Europe irodavezetője kapta a a Budapest Business Journallal (BBJ) közös eseményen. A BBJ díját a Thyssenkrupp magyarországi igazgatója, Marc de Bastos Eckstein kapta.

– A HIPA és az Audi Hungaria közötti szoros együttműködésnek köszönhetően 2014 óta 33 magyar kkv vett részt a Volkswagen beszállítófejlesztési szakmai programjain. A résztvevők felével azóta együttműködik a VW-csoport – mondta Frank Müller a díjátadón.

(Nyitóképen: Frank Müller, a VW Regional Office Eastern Europe vezetője Ésik Róbert, a HIPA elnökének társaságában)


Kiemelt Partnereink