Elemzések Lemondott Palkovics László?

Lemondott Palkovics László?

autopro.hu/P.B. | 2022.11.09 14:56

Lemondott Palkovics László?

Fotó: MTI

Sajtóértesülések szerint Palkovics László technológiai és ipari miniszter bejelentette lemondását. Amennyiben a hír igaz, akkor a kormányból egy olyan miniszter távozna, aki az autóipari beruházások és fejlesztések támogatója volt.

Hirdetés

A Telex több forrásból származó értesülései szerint Palkovics László technológiai és ipari miniszter bejelentette lemondását, hasonló értesülésekről számolt be az Index is, sőt, a 24.hu már tényként közli a hírt kormányzati forrásokra hivatkozva.

Az értesülések szerint a lemondás mögött az áll, hogy a miniszterelnök elfogadta Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter javaslatát, amelyben egy külön energetikai minisztérium felállítását indítványozta. Az új minisztérium átveszi Palkovics tárcájától az energiaügyek felügyeletét, amit Palkovics László nem fogadott el.

A hírt egyelőre nem erősítette meg a Technológiai és Ipari Minisztérium, amint változások történik az ügyben, frissítjük a cikkünket.

Frissítés (15:15):

A Miniszterelnökség reagált a Palkovics László technológiai és ipari miniszter lemondásával kapcsolatos sajtóhírekre.

A kormány tagjairól a miniszterelnök dönt, amennyiben a kormány szerkezetében változás történik, arról a nyilvánosságot tájékoztatni fogjuk.

- írták.

Érdekesnek találta ezt a hírt? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari történésekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Hirdetés

Kiemelt Partnereink