Beszállítók Videóban üzen a Schaeffler elnöke

Videóban üzen a Schaeffler elnöke

autopro.hu | 2020.03.25 08:20

Videóban üzen a Schaeffler elnöke

Klaus Rosenfeld, a Schaeffler AG Igazgatótanácsának elnöke | Fotó: Schaeffler

Klaus Rosenfeld, a Schaeffler AG Igazgatótanácsának elnöke videóüzenetben tájékoztatott a koronavírus miatt kialakult helyzetről és a vállalatcsoport intézkedéseiről. A vezető elmondta, a járvány elleni küzdelmük csakis akkor lehet sikeres, ha továbbra is szigorúan betartják a vállalatlan a válságkezelő csapataik által bevezetett szabályokat és követelményeket.

Klaus Rosenfeld, a Schaeffler AG Igazgatótanácsának elnöke videóüzenetben tájékoztatott a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetről és a vállalatcsoport lépéseiről. Mint elmondta, a vállalat válságkezelő csapatai által bevezetett szabályok kulcsfontosságúak a helyzet javulásában.

A Schaeffler számos ponton szigorította működését, hogy így is csökkentse a potenciális megbetegedések számát. Ezek közül kiemelte a telephelyek belépési pontjainak szigorú ellenőrzését, illetve, hogy különböző módszereket dolgoztak ki a vállalatnál annak érdekében, hogy mindenki megtartsa a szükséges távolságot munka közben. Lerövidítették és csökkentették a shop floor egyeztetéseket, és a műszakváltások hosszát minimalizálták.

Fontos azonban, hogy mindezek a szabályozások csak akkor segíthetnek, ha a munkavállalók betartják azokat.

Habár kiemelten fontos munkatársaik egészsége, a beszállító továbbra is csak azokon a helyszíneken függeszti fel termelését, ahol az valóban szükséges és indokolt. A munka tehát továbbra is folytatódik az ipari és az autóipari divízióban is, sőt, Kínában is újraindul a termelés.

Klaus Rosenfeld - Videóüzenet

Videóüzenetében Klaus Rosenfeld, a Schaeffler AG Igazgatótanácsának elnöke tájékoztat a koronavírus miatt kialakult helyzetről és a vállalatcsoport intézkedéseiről. “Erős vállalat vagyunk és egy erős csapatot alkotunk - együtt!" #WeAreSchaeffler #Corona

Közzétette: Schaeffler – 2020. március 24., kedd

Kiemelt Partnereink