Beszállítók Új műszaki igazgató a miskolci Boschnál

Új műszaki igazgató a miskolci Boschnál

autopro.hu | 2019.05.03 15:25

Új műszaki igazgató a miskolci Boschnál

Roland Ahl 24 évvel ezelőtt kezdett dolgozni a Boschnál. Magyarországi kinevezése előtt a gyártásért felelős igazgató volt a németországi Immenstadtban.

Új műszaki ügyvezető igazgatót neveztek ki a miskolci Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. élére Roland Ahl személyében. Az új műszaki ügyvezető igazgató mellett Frank-Stephan Kupfer továbbra is a gazdasági ügyvezető igazgatói pozíciót tölti be a gyárban.

– A Boschnál dolgozni nemcsak munka, hanem hivatás. A jövő technológiáinak vezető fejlesztőjeként mindig innovációra és folyamatos fejlődésre törekszünk – nyilatkozta Roland Ahl.

Az idén 49 éves vezető 24 évvel ezelőtt kezdett dolgozni a Boschnál. Magyarországi kinevezése előtt a gyártásért felelős igazgató volt a németországi Immenstadtban. Ezt megelőzően is a gyártás, valamint a pénzügy és kontrolling szakterületeken tevékenykedett.

– Új pozícióban dolgozni mindig új fejezet az ember életében és karrierjében, ahol kétségkívül új kihívásokkal találkozunk. A Bosch egyik legnagyobb erőssége, hogy keressük az újabb és újabb lehetőségeket a fejlődésre, és a változásokat is mindig új esélyként értékeljük. Ez az én személyes motivációm is – hangsúlyozta az új gyárigazgató.

A Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. 2003 nyarán alakult, ahol mára több mint 2200 munkavállaló dolgozik, a legnagyobb Bosch elektromos meghajtások autóipari gyára Európában. Az autóipari alkatrészek, relék, és elektromos hajtások gyártásával foglalkozó fellegvár termékei a különféle klímaberendezések, a villamos motorok, az ablaktörlő rendszerek, a fékrásegítő motorok vagy a menetstabilizátor, mely utóbbi a hibrid és elektromos meghajtású járművek nélkülözhetetlen alkatrészei.

Kiemelt Partnereink