Beszállítók Top Employer 2020 minősítést kapott a Dana Hungary Kft.

Top Employer 2020 minősítést kapott a Dana Hungary Kft.

autopro.hu | 2020.02.19 09:57

Top Employer 2020 minősítést kapott a Dana Hungary Kft.

Fotó: Dana Hungary Kft.

A Dana Hungary Kft. a közelmúltban vette át a Top Employers Intézet rangos elismerését, a Top Employer Hungary 2020 nemzetközi munkáltatói díjat, mellyel a világ vezető munkáltatóit ismerik el, akik tevékenységükkel a munkavállalók világára és a társadalom egészére pozitív hatást gyakorolnak.

A 28 éves múlttal rendelkező Top Employer Intézet által minden évben elvégzett nemzetközi felmérés a világ 5 kontinensén 118 országban kutatja a legelkötelezettebb munkáltatókat.

A Top Employer elismerés kivívásához a résztvevő vállalatoknak több hónapos minősítési folyamat során 600 gyakorlati példán keresztül 10 témakörben – többek között karriertervezés, képzés-fejlesztés, vállalati kultúra – kell bizonyítani sikeres működésüket.

A díjat az idei évben egy nemzetközi konferencián Hollandiában, Amszterdamban adták át, melyet a Dana Hungary Kft. képviseletében Nagy Mihály HR igazgató és Gerőová Mária, a magyarországi HR szolgáltatások vezetője személyesen vett át a Top Employer Intézet elnök-vezérigazgatójától.

„Hatalmas megtiszteltetés számunkra ez a rangos nemzetközi elismerés. Különösen azért is, hiszen az idei évben ünnepli vállalatunk működésének 15 éves évfordulóját Magyarországon. Ez az elismerés egy nagyon fontos visszajelzés számunkra, hogy a 15 éve megkezdett munkánkkal és fejlesztési folyamatainkkal jó úton járunk. Ez ugyan egy munkáltatói díj, ugyanakkor számomra ez a munkatársaink elkötelezettségének egy újabb elismerése. Az elmúlt három évben nagyon jelentős beruházásokat és innovatív technológiák bevezetését hajtottunk végre, aminek köszönhetően munkatársi létszámunkat megkétszereztük és mindezeknek köszönhetően a tavalyi évben Magyarország 150 legnagyobb árbevételű vállalatai közé léptünk elő. Ezek az eredmények a magasan képzett, nemzetközileg elismert és elkötelezett kollégáink közös munkájának eredményeként jöttek létre. Biztos vagyok benne, hogy ezzel a lelkesedéssel és szakmai tudással sok hasonló sikert érünk még el a jövőben” – mondta a vállalat ügyvezető igazgatója, Charles Wassen.

Dana Hungary Kft.
A Dana világelső a járműipari erőátviteli rendszerek és energiamenedzsment megoldások kínálatában. A nemzetközi vállalat több mint 10 ezer saját szabadalmat jegyez, és úttörő szerepet tölt be az alternatív meghajtású gépjárművek fejlesztésében. A Dana Magyarországon 2005 óta van jelen, négy gyáregységből álló győri központjában közel 1000 főt alkalmaz. Off-Highway üzletága hajtóműveket és futóműveket szerel össze mezőgazdasági és építőipari nehézgépjárművekbe. A Power Technologies gyáregység személygépjárművekbe gyárt hőcserélőket és elektromos autókba beépülő akkumulátorhűtőket. A Dana csúcsmodern, Light Vehicle egységében 2019-ben indult el hipoid és ívelt kúpkerék hajtásegységek, elemi fogaskerekek és ívelt kúpkerék hajtások sorozatgyártása. Az Aftermarket Distribution Center a nehézgépjármű és a teherautó részleg európai utópiaci értékesítési központjaként a világ több mint 70 országába szállít alkatrészeket.

Kiemelt Partnereink