Beszállítók Már készül az Automotive Hungary-re a Metálplaszt

Már készül az Automotive Hungary-re a Metálplaszt

Pörge Béla | 2021.08.13 10:19

Már készül az Automotive Hungary-re a Metálplaszt

Fotó: Metálplaszt Kft.

2021. november 16-18. között rendezik meg az idei évben az Automotive Hungary kiállítást a Hungexpo területén. 2020 tavasza óta a koronavírus-járvány miatt csak korlátozott számban és megkötésekkel lehet tartani fizikai eseményeket, így az idei rendezvényt minden bizonnyal nagyon várják már az érintettek. Az autopro.hu a kiállításon részt vevő cégekkel folyamatosan készít interjúkat őszig, elsőként a Metálplaszt Kft. válaszait közöljük.

Hirdetés

Csősz Tamás, a száz százalékban magyar, családi vállalkozásként működő, jászberényi Metálplaszt Kft. sales menedzsere válaszolt röviden az autopro.hu kérdéseire a közelgő Automotive Hungary kiállítással kapcsolatban.

Miért tartja fontosnak, hogy a Metálplaszt részt vegyen az Automotive Hungary kiállításon?

Növelni szeretnénk az autóipari (Tier 1 és Tier 2) vevők és beszállítók körében történő ismertségünket, erre jó megoldásnak tartjuk a kiállítást. Szeretnénk autóipari beszerzésében kompetens döntéshozókkal találkozni.

A kiállításon megrendezésre kerülő fórumoktól az autóipar jelenlegi és jövőbeni trendjeinek megismerését várjuk.

Korábban is részt vettek már ezen a rendezvényen?

Kiállítóként még nem.

Milyen terméket vagy szolgáltatást fognak bemutatni az idei kiállításon?

Fröccsöntött, festett, beltéri és kültéri műanyag alkatrészeket.

A 2021. november 16-18. között megrendezésre kerülő Automotive Hungary kiállítást már IX. alkalommal tartják meg. A közel egy évtizede létrehozott rendezvény célja, hogy a magyar járműipar szakmai szereplői, a magyar autógyártóktól kezdve a beszállítókon át a kis- és középvállalkozásokig, találkozhassanak egymással.

A rendezvény mindig is elkötelezett volt a legújabb technológiák és trendek bemutatása iránt, így az idei kiállítás és a hozzá kapcsolódó konferenciák középpontjában a mesterséges intelligencia, az 5G, az elektromos hajtás és az Ipar 4.0 áll.

Kiemelt Partnereink