Beszállítók Már csomagol a hannoveri kiállításra az Allison

Már csomagol a hannoveri kiállításra az Allison

autopro.hu | 2014.09.08 16:54

Már csomagol a hannoveri kiállításra az Allison

Az Allison Transmission eddigi legszélesebb termékválasztékát fogja bemutatni az IAA Európai Haszongépjármű kiállításon szeptember 25 – október 2. között Hannoverben.

Hirdetés

Bemutatják a 1000/2000 Series modelleket, melyek kishaszon-gépjárművek számára készülnek, a 3000 Series és 4000 Series közepes- és nagyteherbírású járművekhez szánt modelleket, valamint a 6000 Series terepes alkalmazásokhoz használt változatot is. A kétemeletes Allison kiállítócsarnok helyet ad még a lánctalpas járművek keresztirányú kombinált hajtó-, kormányzó-műveinek is, melyet katonai alkalmazásra készítenek, a TC10 típusnak, mely nyerges vontatókhoz gyártanak, valamint a Torqmatic Series sebességváltónak is, melyet speciálisan városi és helyközi buszokban használnak. Megjelenik továbbá a H 40/50 EP és a H 3000 párhuzamos hibrid rendszer is.

Az Allison olyan termékeket fejleszt, melyek hatékonyságukkal jelentős versenyelőnyt, valamint környezetvédelmi előnyöket is biztosítanak. Optimalizált hagyományos hajtások, kiegészítő technológiák földgázra és fejlett hibrid rendszerekhez – az Allison segít abban, hogy a járművek kiemelkedő hatékonysággal és teljesítménnyel működhessenek.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink