Beszállítók Európai autós szakmai díjat kapott az SMR Hungary

Európai autós szakmai díjat kapott az SMR Hungary

autopro.hu | 2014.04.24 10:26

Európai autós szakmai díjat kapott az SMR Hungary

Az SMR Automotive Mirror Technology Hungary Bt. és szolgáltatási partnere, az ugyancsak a Samvardhana Motherson cégcsoporthoz tartozó MothersonSumi INfotech&Design Ltd. nyerte el idén az „elog@istics award 2014”-et a kiírásra benyújtott, az „MDL – Szerelősorok közvetlen kiszolgálási rendszere” munkájával. A pályázat a logisztikai eljárást, annak innovatív tartalmát, egyediségét, elért hasznát és hozzáadott értékét ismerteti.

Az AKJ Automotive (Arbeitskreis Just-in-Time) németországi autós szakmai szervezet tizenötödik alkalommal adta át az „elog@istics award” díjat a Saarbrückenben megtartott éves kongresszusa keretében.

A 2014-es elismerést Anke Rehlinger, a Saar-vidék gazdaságügyi minisztere adta át a magyar cég képviselőinek. Az SMR Hungary mellett az idei díjazottak között volt a Bosch és a Volkswagen is. A díjátadón Czeininger Zoltán IT üzleti elemző, Bancsó Péter IT üzleti elemző, Dobos Péter kaizen mérnök és Takács Szabolcs IT és logisztikai igazgató képviselték az SMR Hungary-t és a projektet megvalósító csapatot.

- Komoly érdem, hogy az előző évek olyan autóipari díjazottjai, mint a Magna, Volkswagen, Knorr-Bremse, Deutz, Frauenhofer Institut, ThyssenKrupp, Daimler mellett mostantól az SMR Hungary is szerepel a kitüntetettek listáján. Az AKJ Automotive ezzel az elismeréssel olyan koncepciókat és megoldásokat jutalmaz a logisztika és a termelésirányítás területén, amelyek innovatív fejlesztéseket és modern IT megoldásokat alkalmaznak – nyilatkozta a díj átvétele alkalmából Tibori Pál-Levente, a magyar vállalat igazgatója.

Az SMR Hungary csapata a díj átvételekor

A 2013 novemberében átadott Kelet-közép Európai Logisztikai és Ellátási Lánc Menedzsment Kiválóság Díj után ez a legmagasabb elismerés, amelyet az SMR Hungary kapott.

Kiemelt Partnereink