Beszállítók Díjat nyertek az Allison váltói

Díjat nyertek az Allison váltói

autopro.hu | 2014.06.13 18:13

Díjat nyertek az Allison váltói

A Logística Profesional című spanyol műszaki magazin által szervezett Logisztikai Hatékonyság és Társadalmi Felelősségvállalás díjkiosztóján az Allison Transmission nyerte el a 2014. évi díjat a Műszaki Innovációért.

Hirdetés

Az elismerét a FuelSense-ért kapta, amely olyan üzemanyag-hatékonyságot nyújtó elemekből álló csomag, mellyel akár 20 százalékos üzemanyag-megtakarítás is elérhető. A FuelSense elemei automatikusan igazodnak a váltási módozatokhoz és a nyomatékhoz, s a leghatékonyabb váltóműködést érik el az adott terhelés, a terepviszonyok és az alkalmazási terület figyelembe vételével.

Az Allison nevében a díjat Trond Johansen, a vállalat spanyol marketing igazgatója vette át. Mint elmondta, különösen örül, mivel a FuelSense bemutatása csupán néhány héttel korábban történt meg Indianapolisban.

– A szimulációk és az első összehasonlító tesztek nagyon pozitív eredményeket hoztak. Úgy gondoljuk, hogy a FuelSense-t Európában különösen szívesen fogadják majd a gyártók és a felhasználók, tekintettel a városban üzemelő flották állandó indulás-megállásos üzemi ciklusaira, és a gyorsítási csúcsokra. Ezekben az esetekben ugyanis jelentős üzemanyag megtakarítás érhető el. A technológia az áruterítő szektorban a hatékonyság fenntartása mellett a fogyasztás csökkentésével hozza előnyös helyzetbe a felhasználókat.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink