Beszállítók Az SMR logisztikája a legjobb

Az SMR logisztikája a legjobb

autopro.hu | 2013.12.19 10:00

Az SMR logisztikája a legjobb

A The Events Group, az Európai Logisztikai Egyesület idén első ízben hirdette meg a Közép-Kelet Európai Logisztikai és Ellátási Lánc Menedzsment Kiválóság díjat. A gyártási kategóriában az SMR-t találták a legjobbnak.

A céljuk, hogy elismerjék a kiváló logisztikai és ellátási lánc folyamatokat, a szakembereket folyamatos fejlődésre ösztönözzék, valamint a gyorsan növekvő közép-kelet-európai régióban hozzájáruljanak az innovatív és rugalmas megoldások kereséséhez. A díjat november 27-én, a Translog Connect konferencia díjátadó ünnepségének keretében adták át.

Alfonz Antoni, az Európai Logisztikai Egyesület alelnöke, Györkös Gábor, az SMR Hungary kaizen vezetője, Tibori Pál Levente, az SMR Hungary gyárigazgatója és prof. dr. Sebastian Kummer, a Bécsi Közgazdasági és Üzleti Egyetem Szállítás és Logisztika karának vezetője

Hét ország fontos üzletágainak vezetői vesznek részt minden évben ezen a találkozón.

A gyártási kategóriában győztes SMR Hungary egy érdekes közvetlen elosztási rendszert fejlesztett ki, amely bizonyítja a vállalat logisztikai kompetenciáját a legversenyképesebb környezetben, európai autóipari beszállítóként.

Turóczy László versenyképességért felelős helyettes államtitkár, Kiss Péter, az MLBKT elnöke, Opra-Szabó Gergely, az SMR Hungary pénzügyi igazgatója, Györkös Gábor, az SMR Hungary kaizen menedzsere, Dobos Péter, az SMR Hungary folyamatmérnöke és Chikán Attila, az MLBKT társelnöke

November 13-án vette át Opra-Szabó Gergely pénzügyi Igazgató, Györkös Gábor kaizen manager és Dobos Péter folyamatmérnök a Logisztikai Kiválóság Díj 2013-at, miután a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) a beérkezett pályamunkák közül az általunk „Szerelősorok közvetlen kiszolgálási rendszerének (MDL) kifejlesztése az SMR-nél” címmel benyújtott munkát ítélte díjra érdemesnek.

Országos szinten ez a legjelentősebb ilyen jellegű díj.

Kiemelt Partnereink