Beszállítók Az SMR Hungary Európa legjobbja

Az SMR Hungary Európa legjobbja

autopro.hu | 2014.09.25 09:04

Az SMR Hungary Európa legjobbja

Már a negyedik nemzetközi díjat nyeri az autóipari specialista SMR a saját, Magyarországon kifejlesztett logisztikai megoldásával. Szeptember 18-án került sor Brüsszelben az Európai Logisztikai Szövetség díjátadó ünnepségére, ahol a díj történetében először magyar pályázót, az SMR Hungary bemutatóját találták a legjobbnak.

Az Európai Logisztikai Szövetség idei Professional of the Year és a European Gold Medal in Logistics and Supply Chain 2014 díjkiosztóján a díj története során először magyar, a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság által tavaly díjazott, és az európai versenybe benevezett projekt is a legjobb hat közé került.

Középen Tibori Pál Levente és Dobos Péter előadás-díjjal és a finalistáknak járó oklevéllel, Jos Marinus ELA elnök, Antoni Alfonz ELA alelnök és Kiss Péter ELA board tag és a szakmai zsüri menedzsere kíséretében

A finalista projekteket több, mint 130 fős, magas beosztású és nagy tekintélyű logisztikai szakember előtt mutatták be. Idén először sor került a legjobb előadás díjának kiosztására is.

Tibori Pál-Levente az európai díjjal

Hatalmas siker, hogy a szakmai közönség nagy többséggel a magyar SMR Internal Supplier Chain by SMR Hungary (ISC) projektjének bemutatóját találta a legjobbnak, így ők nyerték a legjobb prezentáció díját! A projekt előadója Tibori Pál- Levente, az SMR kelet- európai és németországi termelési alelnöke volt. Az alelnök idén júliusig az autó visszapillantótükör gyár igazgatójaként maga is részese volt a a nyertes pályázatnak, mely az SMR új belső ellátási láncát dolgozta ki.

A hét hónap alatt kidolgozott projekt – a győri Széchenyi István Egyetemmel közös – saját fejlesztés, célja a köztes raktárak megszüntetése volt. Ebből épült fel végül a teljes körű megoldást adó rendszer, melynek révén – többek között – jelentős terület szabadult fel az üzemben, rövidültek a szállítási utak, és jobban nyomon követhető az anyag, amígalapanyagból kész visszapillantó tükör válik belőle. A fejlesztésre költött összeg 2,5 hónap alatt megtérült! A kidolgozott rendszer az SMR cégcsoport tervei szerint világszerte a többi gyárban is bevezetésre kerülhet.

Kiemelt Partnereink