Beszállítók A legfelsőbb szintről kapott elismerést a hazai gumigyártó

A legfelsőbb szintről kapott elismerést a hazai gumigyártó

MTI | 2023.05.11 08:22

A legfelsőbb szintről kapott elismerést a hazai gumigyártó

Orbán Viktor miniszterelnök fogadja Onkar Kanwart, az Apollo Tyres elnökét (középen) a Karmelita kolostorban. | Fotó: MTI

Orbán Viktor miniszterelnök május 10-én munkavacsorán fogadta az Apollo Tyres indiai gumiabroncsgyártó óriásvállalat igazgatótanácsát a Karmelita kolostorban - mondta Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A cégóriás igazgatótanácsának tagjai meglátogatták a vállalat Gyöngyöshalászban működő gumiabroncsgyárát is. A miniszterelnök és a vállalatvezetés értékelése szerint az Apollo Tyres magyarországi tevékenységének megkezdése óta eltelt hat évben kivételesen szoros együttműködés és jó viszony jellemezte a cég és a magyar kormányzat kapcsolatát.

Az Apollo Magyarország egy indiai-magyar sikertörténet, amelynek különösen erős üzenete van 2023-ban, hiszen idén ünnepeljük India és Magyarország diplomáciai kapcsolatfelvételének 75. évfordulóját - hangzott el a találkozón.

Az eseményen részt vett a kormány több tagja: Szijjártó Péter, Varga Mihály, Lázár János és Csák János miniszterek, Orbán Balázs politikai igazgató valamint a kabinet több kormánybiztosa és államtitkára is.

Tetszett ez a hír? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari hírekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink