Beszállítók Tizedszer is a Webasto lett a legjobb márka

Tizedszer is a Webasto lett a legjobb márka

autopro.hu | 2014.06.19 13:15

Tizedszer is a Webasto lett a legjobb márka

Idén júniusban immár tizedik alkalommal nyerte el a Webasto a Legjobb márka címet a német Trans aktuell, a Lastauto omnibus és a Fernfahrer magazinok által megrendezett szavazáson.

Hirdetés

A hűtés és fűtés haszongépjárművekben kategóriában a szavazatok több mint hatvan százalékát kapta a Webasto, így több mint 13 százalékkal előzte meg a kategóriában induló versenytársakat.

– A díjat a partnereink sok éves, kiérdemelt bizalmának köszönhetjük – nyilatkozott Klaus Hemmer, a vállalat Thermo & Comfort OE & Car AM divízió elnöke. – Fontos visszaigazolás számunkra, mely arra ösztönöz bennünket, hogy termékpalettánkat folyamatosan bővítsük és fejlesszük. Komplett hűtő és fűtőrendszereket fejlesztünk ki és kínálunk egy kézből.

A címet tizennyolcadik alkalommal szavazták meg a stuttgarti ETM kiadó jóvoltából. Több mint 7400 olvasói szavazat érkezett a szavazás alkalmával. A szavazás részletes eredményei a „2014 Legjobb márka“ külön kiadásában olvasható.

A München közelében elhelyezkedő Stockdorf székhelyű vállalat 1901-es alapítása óta családi kézben van. A vállalat mára világszerte több mint ötven székhelyen képviselteti magát, melyek közül több mint harminc vállalatnál fejlesztés és gyártás is történik a tető és fűtésrendszerek terén. A Webasto a világ 100 legnagyobb autóipari beszállítója közé tartozik, 2013-ban 2,5 Mrd Euro fölötti forgalmat generált és több mint 10 ezer munkavállalót foglalkoztat.

Kiemelt Partnereink