Best Practice Sikeres évet zárt a minőségi szerszámok gyártója, a Horn

Sikeres évet zárt a minőségi szerszámok gyártója, a Horn

HORN | 2019.01.11 10:48

Sikeres évet zárt a minőségi szerszámok gyártója, a Horn

Összefoglaltuk, milyen kulcsfontosságú események mentén zajlott a szerszámgyártó Horn 2018-as éve.

Hirdetés

Horn Magyarország

A Horn Magyarország dinamikus fejlődésének köszönhetően a 2018-as évre elérte a 3 000 000 eurós bevételt, köszönhetően kiváló minőségű szerszámaiknak és lendületes, fiatal csapatuknak. A Horn Magyarország Kft. fontosnak tartja a környezetvédelmet, ezért a 2017-es évben bevezetett „papírmentes iroda” koncepciót a 2018-as éveben tovább fejlesztve törekszik a minél kevesebb papír felhasználására, köszönhetően a teljesen testreszabott digitalizációs rendszerének köszönhetően.

Horn Oroszország

A Paul Horn GmbH megalapította leányvállalatát Moszkvában, Oroszországban. A Horn Rus LLC 2018 januárjában nyitotta meg kapuit saját orosz csapatával.

Paul Horn GmbH – Markus Horn, a Paul Horn GmbH új ügyvezetője

Markus Horn 2017 januárjától kezdve tevékenykedik a családi vállalkozásban, utoljára az igazgatóság tagjaként és az informatikai részleg vezetőjeként. A 36 éves ügyvezető ezzel harmadik generációsként vezeti tovább a családi vállalkozást, egyelőre apjával, Lothar Hornnal együtt.

AMB

A szeptember 18. és 22. között megrendezett AMB 2018 kiállítás nemcsak az elvárásoknak felelt meg, hanem megdöntötte a korábbi rekordokat is. Az új Paul Horn csarnokban 1553 kiállító volt jelen a több mint 120 000 bruttó négyzetméteres kiállítótéren, 91 016 látogatóval. A Horn az impozáns, 3 szintes standján mutatta be legújabb fejlesztéseit, mint például az új Skiving szerszámok, állítható szélességű 406/409-es marócsaládunk, a W&F céggel közösen fejlesztett JET örvénylőegységünk.

IMTS

A chicagói, 32. alkalommal megrendezett IMTS (szeptember 10-15.) is rekordokkal zárult, az 132 315 négyzetméteres területen 2 536 cég képviseltette magát 129 415 látogató előtt. A HORN USA újdonságokat és termékbővítéseket mutatott be a West Building 431722. sz. standján, többek között a bővített, hüvelykes méretű szerszámkínálatát. A hüvelykes méretű termékkínálat újdonságai a 406- os és 409-es, a DAH 25-ös és DAH 37-es rendszerek, valamint a DA 62-es rendszer. A hüvelykes méretű szerszámok már meglévő portfóliója mellett ezzel további bevált marórendszerek állnak rendelkezésre.

A HORN és W&F Werkzeugtechnik egyesíti erőitz

Az orsótól a szerszámélig: komplett megoldást nyújtani az ügyfeleknek, ez a célja az új kooperációnak. Ennek során a fókusz a hosszesztergák gyorscserélő rendszerrel való felszerelésén van. „A kooperációval bezárjuk a vágóélek és a gépek piaca közötti rést. Így gyorsan reagálhatunk ügyfeleink ajánlatkérésére és optimalizálhatjuk a megmunkálási folyamataikat” – közölte Lothar Horn ügyvezető. Nemzetközi telephelyeivel, valamint a több mint 70 országban jelen levő értékesítő partnerével felelősségvállalást mutat a HORN a großbettlingeni W&F-szerszámmegoldások világszerte történő értékesítésért.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink