Trend Holnap kezdődik az amerikai autók fesztiválja

Holnap kezdődik az amerikai autók fesztiválja

autopro.hu | 2019.08.07 15:00

Holnap kezdődik az amerikai autók fesztiválja

Amerikai autók, Enduro Bajnokság és Rednex Komáromban. Már izzítják a V8-asokat, csütörtöktől vasárnapig tart a 18. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál.

Hirdetés

Az amerikai autósok, az extrém endurosok és a freestyle motocrossos fenegyerekek is már készülnek, hiszen a hétvégén startol a 18. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál.

Amerikai autócsodák – benzingőz és V8-szimfónia

A benzinfaló izomkolosszusoktól az oldtimer gyönyörűségekig, több mint 1500 amerikai autó veszi be a Monostori erődöt a hétvégén. Nagy erőkkel vonulnak fel a legnépszerűbb istállók, a legújabb 2019-es újdonságokat hozzák, jön a Ford, a Jeep és a Dodge is.

Lesz autóbemutató, Low Rider Show és Big Foot Autótaposás, gumifüst verseny, a bátrak az off road pályán is kipróbálhatják magukat és természetesen a nagy amerikai autós felvonulás sem marad el.

King of the Fort – adrenalinbomba kétkeréken

Farönkökön, traktorgumi akadályokon és veszélyes ugratókon át vezet az út a King Of the Fort címhez. Míg a freestyle motocrossos indulók a gravitációt legyőzve brillíroznak a levegőben 20-30 méteres ugrásaikkal, addig az enduro versenyzők az Erőd Királya címért szállnak harcba az Extrém Enduro Bajnokságon.

Country & rock and roll

A két-, és négykerekű izgalmak után éjszaka sem áll meg az élet a fesztiválon. A sztárvendég a Rednex lesz. A Zorall és a Kiss Forever Band is fellép a B’15 Truckabilly Trio és A Nyughatatlan zenekar mellett

A 18. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivált augusztus 8-11. között rendezik meg Komáromban a Monostori erődben.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink