Trend Ezért lett a Scribd a Waze partnere

Ezért lett a Scribd a Waze partnere

autopro.hu/Sz.K. | 2019.01.05 05:16

Ezért lett a Scribd a Waze partnere

A Waze online navigációs platform valósidejű adatokkal dolgozó közösségalapú közlekedési alkalmazás zenelejátszójából mostantól a Scribd dokumentummegosztó hangoskönyvei is elérhetők. Magyarul még nem mesél az app.

A Scribd digitális dokumentumszolgáltató nemrég bejelentette legújabb partnerkapcsolatát, hangoskönyv tartalmai elérhetőek lesznek az új Waze Audio Playeren keresztül is, melynek célja, hogy az autóban utazók számára megfelelő hangélményt nyújtson. Scribd olyan neves vállalatokkal fog versenyezni, mint az NPR One, a Stitcher, a Spotify, a Deezer, az iHeartRadio és a TuneIn.

– A hangoskönyvek tökéletesek vezetés közben – mondta Jen Singerman, a Scribd marketingosztályának helyettes vezetője. – Olvasni akarunk, de az olvasóidőt nehéz beilleszteni a napunkba, vagy nem tudunk fókuszálni a papírra vetett szavakra. A hangoskönyvek pont ezeket a problémákat akarják megszüntetni, mivel „olvasás” közben más tevékenységeket is végezhetünk, például vezethetünk. Az ehhez hasonló partnerségi kapcsolatok sok előnnyel bírnak. Jó minőségű tartalmakat közvetítünk a Waze ügyfeleinek, miközben a mi előfizetőink száma is nő, ami végtére is előnyös a publikációs partnereink és szerzőink szempontjából – tette hozzá Singerman.

A digitális hangoskönyvek jelenleg nagy népszerűségnek örvendenek Amerikában is, melynek oka az időhiány, vagy épp az állandó napi multitasking.

A továbbfejlesztett applikáció előnye, hogy úgy válthatunk a különböző szolgáltatások között, hogy közben nem tűnik el az alap GPS-rendszer, csupán egy vékony sáv takarja ki a térkép felső szélét, itt jelennek meg az ikonok. Az alkalmazáson belül elérhető tartalmak nagy része ingyenes lesz, azonban Scribd-regisztrációra szükség lesz a hangoskönyvek eléréséhez.

Kiemelt Partnereink