Trend Együttműködésről folytat tárgyalásokat Kína és az EU

Együttműködésről folytat tárgyalásokat Kína és az EU

autopro.hu/R.K.E. | 2024.02.23 18:18

Együttműködésről folytat tárgyalásokat Kína és az EU

Fotó: Pixabay

Talán történelmi és optimista felütésre ad okot az, hogy Kína és az Európai Unió megbeszéléseket folytatnak közös együttműködésről és fejlesztésről.

Kína és az Európai Unió megbeszéléseket folytatnak az együttműködésről és a fejlesztésről számos témában, többek között az autóipar és a nyersanyagok területén - közölte a kínai Ipari és Információs Technológiai Minisztérium egy közleményben.

„Kína nagy jelentőséget tulajdonít a Kína-EU együttműködésnek az ipar területén, és kész együttműködni az EU-val a kölcsönösen jövedelmező és mindenki számára előnyös együttműködés elmélyítése és a közös fejlődés elérése érdekében" – mondta Hszin Guobin ipari és informatikai miniszterhelyettes.

A találkozót Xin és Kerstin Jorna, az Európai Bizottság belső piacért, iparért, vállalkozói szféráért, valamint kis- és középvállalkozásokért felelős főigazgatója közösen vezette – írja a Reuters.

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink