Kunplast

Emlékezetes interjúk: Így vált Közép-Európa meghatározó beszállítójává a kiskunfélegyházi Kunplast

Alter Róbertné szerint ha van a sikernek titka, az egyetlen dologban rejlik: a jó csapatban. A siker pedig számszerűsíthető: március elején jelentette be a műanyag-feldolgozással, fémmegmunkálással és szerszámgyártással foglalkozó Kunplast, hogy közel 1,4 milliárd forint értékű kapacitásbővítő beruházást hajt végre kiskunfélegyházi üzemében.

autopro.hu/P.M. | 2017.12.29 12:32

Alter Róbertné: Közép-Európa meghatározó beszállítója a kiskunfélegyházi Kunplast

Beosztottjai eleinte a kemény, határozott vezetőt látták benne, aki követel, és csak az elvégzett munkát ismeri el. A háta mögött Vasladynek hívták, ma már Klárikának becézik. Alter Róbertné szerint ha van a sikernek titka, az egyetlen dologban rejlik: a jó csapatban. A siker számszerűsíthető: március elején jelentette be a műanyag-feldolgozással, fémmegmunkálással és szerszámgyártással foglalkozó Kunplast, hogy közel 1,4 milliárd forint értékű kapacitásbővítő beruházást hajt végre kiskunfélegyházi üzemében.

Pardavi Mariann | 2017.04.18 10:00

Autóipari beszállítók árkalkulációja (x)

Ahhoz, hogy az autóipari alkatrészgyártó cégek életben tudjanak maradni, elengedhetetlen, hogy nagy autóipari cégek beszállítói pozícióját elnyerjék. Ennek alapja az árkalkuláció és a minőség.

autopro.hu | 2014.09.29 16:12

1

Kiemelt Partnereink