gumiszerelés

Konferencia a gumiabroncs kereskedelemről

Hazánkban első alkalommal konferencián vitatták meg a gumiabroncs kereskedelem trendjeit és kihívásait a piac vezető szereplői Budapesten.

autopro.hu/B.Cs. | 2014.02.14 07:29

Összefog a HTA és a GRSP

A két szervezet együttműködésének egyik fő célja, hogy a biztonságosabb közúti közlekedés érdekében közös programokkal bővítsék a gépjármű-tulajdonosok ismereteit.

autopro.hu | 2013.09.27 15:20

Bővítette külföldi érdekeltségeit a Marso

Növelte külföldi telephelyeinek és érdekeltségeinek számát a gumiabroncs kis- és nagykereskedelmével, szervizével, illetve a teherabroncsok újrafutózásával foglalkozó nyíregyházi Marso Kft.

MTI | 2013.07.25 08:40

A magyar vásárlók többségét nem érdekli a gumi márkája

Az elmúlt hetekben látványosan megnőtt a kereslet a nyári gumik iránt. Bár köztudott, hogy a biztonságos autózás alapfeltétele a megbízható és jó állapotú gumi, mégis sokan megpróbálják elöregedett gumiabroncsukkal kihúzni ezt a szezont.

autopro.hu/Hírszerkesztő | 2012.03.21 13:19

Minőség, szakértelem – a két kulcsszó, amivel talpon lehetett maradni

Az A/C Légkondicionáló és Járműhűtő Kft. megalakulásakor az országban még csak öt, Budapesten pedig két klímaszerviz működött. Az évek során a bevásárlóközpontok az olcsó klímáikkal sok esetben éppen piacot nyitottak a cég számára. A cég számára, amelyet apa és fia visz – Mosonyi József és Mosonyi András. Az A/C Légkondicionáló és Járműhűtő Kft. volt az országban a második olyan cég, amely ilyen járműipari tevékenységet végezve megszerezte az ISO 9002-es minősítést.

Pataki Gábor | 2012.02.08 01:52

Induló síszezon autós szemmel

Bár hazánkban egyelőre még várat magára a havazás és a kemény téli időjárás, a környező országokban elkezdődött a síszezon; sorra nyitnak a felvonók és a hütték a havas csúcsokon. Az ünnepek közeledtével sokan döntenek úgy, hogy autóval indulnak téli sportolni, ezért nem árt tisztában lenni a szomszédos országok közlekedési előírásaival.

autopro.hu/Hírszerkesztő | 2011.12.16 17:30

1

Kiemelt Partnereink