Festo

Kulcsfontosságú technológia: MI az automatizálásban

A mesterséges intelligencia kulcsszerepet játszik az automatizálás jövőjében, az intelligens rendszerek optimalizálják a folyamatokat és új perspektívákat nyitnak. A Festo elemzi az alkalmazási lehetőségeket, és a vállalaton belül ösztönzi ennek a kulcsfontosságú technológiának a fejlesztését.

autopro.hu | 2022.01.25 16:18

Gondoskodás és együttműködés Festo-módra

Folyamatszelepek automatizálása: egy horvát autókozmetikai cég gyártásának hússzoros növeléséhez az új gyártóüzemben elhelyezett teljes termelési ciklust automatizálták. A Festo komplett megoldást szállított több mint 200 folyamatszelephez, beleértve a projektmenedzsmentet is.

autopro.hu | 2021.07.01 07:23

Megfelelő automatizálási megoldás a megfelelő feladatra

A 20. század közepén nagyon gyorsan eldőlt az a kérdés, hogy melyik a legjobb automatizálási koncepció: akkoriban a pneumatikus megoldások voltak a legkorszerűbbek. Manapság már jóval több technológia létezik, melyek egyenlő arányban képviseltetik magukat.

autopro.hu | 2021.05.27 13:20

Az akkumulátorgyártás igényeire szabott megoldásokat mutat be a Festo

Az akkumulátorcella-gyártás és az elektromosjármű-alkatrészek automatizálása iránti kereslet egyaránt nő, így a Festo az elektromobilitásban komoly lehetőségeket lát az akkumulátorgyártáshoz használt gépek és rendszerek értékesítésének további növekedésre.

autopro.hu | 2021.05.03 10:21

Mesterséges tollakkal szárnyalnak a Festo robotmadarai

A Festo bemutatja „BionicSwift” elnevezésű bionikus projektjét. A rádióalapú, beltéri ultraszélessávú technológiával (UWB) működő GPS-nek köszönhetően a BionicSwift egy meghatározott légtérben biztonságosan és koordinált mintában képes repülni.

autopro.hu | 2020.10.22 13:23

A Festo duális képzése járvány idején sem szünetel

Jóval könnyebben vették az akadályokat azok a duális képzést folytató vállalatok, ahol az online platformok használata napi rutinnak számít. A Festo hazai duális képzésében sem okozott fennakadást a járványhelyzet.

autopro.hu | 2020.07.07 15:47

Az innovatív munkaerő jelenti a vállalatok jövőjét

A negyedik ipari forradalom nem csupán technológiai kihívást jelent a vállalatok számára, legalább ennyire komoly fejtörést okoz, hogy honnan biztosítható az átalakuló piaci követelményeknek megfelelő, megbízható szaktudással rendelkező munkaerő?

autopro.hu | 2019.10.18 14:00

Tehermozgatás két ujjal

A dolgozók szervopneumatikus balancer alkalmazással játszi könnyedséggel, csupán két ujjal mozgathatnak és emelhetnek tömegeket.

Festo | 2018.05.11 15:35

Annyira elégedett a Festóval a Bosch, hogy harmadszor díjazza

A Festót egymás után harmadik alkalommal választotta úgynevezett preferált szállítónak a Bosch Csoport a szabványosított pneumatikus berendezések anyagcsoportban. Ezt a kitüntetést az innováció, minőség és megbízhatóság terén nyújtott kiváló teljesítményért ítéli oda a fontos beszállítói számára.

autopro.hu/P.M. | 2017.10.27 14:09

Tökéletes pályakövetés

A kisméretű elektronikus készülékek gyártásnak számos olyan munkafázisa van ahol a gyors és precíz pozicionálás illetve pályakövetés szükséges. Ilyen a csavarozás, ragasztás, tesztelés, forrasztás, pick&place és számos további művelet. Az YXMx asztali készülékkel e feladatok egyszerűen és gyorsan az Ipar 4.0 lehetőségeihez alkalmazkodva megvalósíthatók.

2017.09.20 14:01

1 2 3

Kiemelt Partnereink