cegvilag

Fanuc: gyorsabban szolgálják ki az egyedi igényeket

Központosítja az európai termék testreszabást és logisztikát a Fanuc a luxemburgi Conternben található új központjában, hogy az eddiginél is rövidebb szállítási határidőket vállalhasson.

FANUC Europe Corporation | 2017.10.06 12:34

Nem tudod, mit tanulj? Keresed az első munkahelyed?

A magyar gazdaság húzóágazata az autóipar, ami egyúttal azt is jelenti, az a diák, aki emellett dönt, remek állások közül választhat az iskolaévek után, a legmodernebb eszközökkel dolgozhat, külföldi kiküldetéseken vehet részt. Ha még nem tudod, melyik mérnöki terület a legtesthezállóbb számodra, segít dönteni a Techtogether!

Pardavi Mariann | 2017.09.27 09:34

AGC: új raktárcsarnok az év végéig

Egy 2800 négyzetméteres raktárcsarnokot alakítanak ki az AGC Glass Hungary Kft. tatabányai gyárában, amit még ebben az évben beüzemelnek, tudtuk meg Papp Zoltán ügyvezető igazgatótól.

Gulyás Géza | 2017.09.21 12:30

Mobilitás: miért hajlandóak más városba költözni a mérnökök?

A Hays Hungary Manufacturing & Engineering csapata azokat a paramétereket vizsgálta, amelyek alapján a mérnökök lokációt választanak költözés esetén. Az elemzésből kiderül, mire kell a vállalatoknak és az önkormányzatoknak figyelni.

Hays Hungary | 2017.08.25 12:33

Ötszáz új munkatársat akar felvenni az LuK Savaria első magyar igazgatója

Július 1-jétől Szigeti Tibor tölti be a Schaeffler-csoporthoz tartozó szombathelyi LuK Savaria Kuplunggyártó Kft. gyárigazgatói pozícióját. Szigeti Tibor Michael Reiniget váltja. Ő az első magyar ebben a pozícióban. Napi feladatait a Schaeffler-csoport vezetői filozófiája szellemében végzi: átláthatóság, bizalom és csapatmunka.

Pardavi Mariann | 2017.08.18 09:30

Megalapozta a további növekedés lehetőségét a Melecs Győrben

A következő években akár a jelenlegivel megegyező méretű gyártócsarnokot is építhet az elektronikai-, világítástechnikai eszközöket gyártó Melecs azon a 15 ezer négyzetméteres területen, amelyet a győri ipari parkban található telephelye mellett vásárolt a közelmúltban. Hogy mire alapozták a stratégiai döntést, arról kérdeztük Tóvizi Szilveszter ügyvezetőt.

Wurmbrandt András | 2017.08.10 11:10

Miért jó járműipari szakmát szerezni?

Palkovics László, az Emberi Erőforrások Minisztériumának oktatásért felelős államtitkára azon dolgozik, hogy a címbeli felvetés egyre kevésbé legyen kérdés. Hogy halad a cégek és az egyetemek közeledése? Vajon európai szintű képzőközponttá válhat-e hazánk? Felvesszük-e a tempót a megatrendek fejlődésével? Ezekről beszélgettünk az ipari és oktatói tapasztalattal is rendelkező szakpolitikussal.

Gégény István | 2017.07.13 09:42

1

Kiemelt Partnereink