Techtogether Most érdemes jelentkezni az Automotive Hungary-re!

Most érdemes jelentkezni az Automotive Hungary-re!

autopro.hu | 2023.10.31 13:22

Most érdemes jelentkezni az Automotive Hungary-re!

Fotó: Pörge Béla

2024-ben ismét a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ ad otthont a régió legnagyobb ipari rendezvényeinek. Május 7-10. között kerül megrendezésre a 12. Automotive Hungary Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás, melynek társrendezvényei a 16. Mach-Tech Nemzetközi gépgyártás-technológiai és hegesztéstechnikai szakkiállítás és a 11. Ipar Napjai Nemzetközi ipari szakkiállítás.

Magyarország legjelentősebb üzleti találkozója évek óta meghatározó szerepet tölt be a hazai és regionális ipari szektorban, a gazdasági életben. A kiállítás-együttes egyedülálló lehetőséget teremt a gyártó, forgalmazó és szolgáltató cégeknek egyaránt, hogy felvonultathassák portfóliójukat, újdonságaikat, innovációikat olyan szakembereknek, akik megoldásokat és válaszokat keresnek a vállalatukat érintő kihívásokra.

Az Automotive Hungary a járműgyártás valamennyi hazai és nemzetközi beszállítója és szolgáltatója számára olyan egyedülálló fórum, ahol a járműipar szakmai szereplői, a magyar autógyártóktól kezdve a beszállítókon át a kis- és középvállalkozásokig, találkozhatnak egymással, bemutathatják azokat a termékeket, szolgáltatásokat, melyek hozzájárulnak a magyar járműipar fejlődéséhez és versenyképességének növeléséhez.

A Hungexpo májusi ipari rendezvénye kiváló alkalom arra, hogy a vállalatok kihasználhassák az iparágak közötti szinergiát, hogy megőrizzék vagy erősítsék a beszállítói láncban megszerzett pozíciójukat, esetleg új szereplőként lépjenek be a piacra.

A rendezvény elkötelezett a legújabb technológiák és trendek bemutatása iránt, így a kiállítások és a hozzá kapcsolódó konferenciák középpontjában a legfrissebb fejlesztések állnak. A kiállítási csokrot széleskörű szakmai és állami támogatottság, gazdag szakmai program jellemzi. Az előzetes tervek szerint, a partnerek közreműködésével mérnökkamarai konferenciák, hegesztéstechnikai továbbképzések, munkavédelmi és műanyagipari előadás-sorozatok várják majd a szakembereket a Kiállítási Központ termeiben.

Lesz Techtogether is

A hagyományokhoz híven lesz járműipari beszállítói B2B találkozó és Techtogether Automotive Hungary mérnökverseny is, újdonságként pedig az érdeklődők betekintést nyerhetnek a vasúti hegesztés rejtelmeibe a Join-Trans „Vasúti Járművek Hegesztése és Gyártása” nemzetközi konferencián.

A kiállítás-együttes programjaihoz csatlakozhatnak a kiállítók is szakmai bemutatókkal, előadásokkal, workshopokkal.

Jelentkezni még lehet a rendezvényre, a kiállítók számára meghirdetett első kedvezményes jelentkezési határidő: 2023. november 15.

2023. november 15-ig lehet akár húsz százalék helydíjkedvezménnyel jelentkezni kiállítóként az AUTOMOTIVE HUNGARY szakkiállításra.

Küldje vissza kitöltött jelentkezési ívét és a legkedvezőbb áron foglalhatja le helyét a jövő évi kiállításra!

JELENTKEZÉSI ÍV

Érdekesnek találta ezt a hírt? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari történésekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink