Techtogether Kiállítók garmadájával vár az Ipar Napjai és Automotive Hungary

Kiállítók garmadájával vár az Ipar Napjai és Automotive Hungary

autopro.hu/P.B. | 2023.05.11 15:16

Kiállítók garmadájával vár az Ipar Napjai és Automotive Hungary

Fotó: Pörge Béla

Május 16-tól május 19-éig kerül megrendezésre az idei Ipar Napjai és Automotive Hungary kiállítás a Hungexpo területén. Az eseményen több száz kiállító vesz részt egy tucatnál is több országból érkezve. Találkozhat a járműipar legfontosabb vállalatainak képviselőivel, érdekes előadásokat hallgathat meg, és természetesen nem marad el a Techtogether Automotive Hungary mérnökhallgatói verseny sem.

A tavalyi területet is túlszárnyalva az idei kiállítást 13 ezer négyzetméteres területen rendezik meg, három pavilonban. Eddig 360 kiállító jelezte érkezését 14 országból, minden adott ahhoz tehát, hogy a tavalyi 15 ezer látogatót is meghaladja a résztvevők száma.

A kiállítást május 16-án Dr. Hankó Balázs, a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára nyitja meg, a megnyitón beszédet mond Krisztián Róbert, a MAGE (Magyar épjárműipari Egyesület) elnöke és Ganczer Gábor, a Hungexpo vezérigazgatója. A megnyitón adják át az Ipar Napjai Nagydíjait, valamint a KIM díjait kis- vagy középvállalkozás és nagyvállalat kategóriában.

Lesz miért kilátogatni!

Bőven lesz miért részt venni az Automotive Hungary és Ipar Napjai kiállításon. Ez az esemény hagyományosan a legfontosabb találkozója a magyar járműipar szereplőinek, most is jelen lesznek a legfontosabb vállalatok, legyen szó autógyártókról, Tier-1-es, Tier-2-es vagy kisebb beszállítókról, kkv-król vagy nagyvállalatokról.

A rendezvény nem csak széleskörű kiállítói kínálatot vonultat fel, de a kiállítások szakmai partnereinek közreműködésével számos program, esemény lesz látható ez alatt a négy nap alatt:

  • Kutatás és innováció a zöld átállás szolgálatában – Ipar 4.0 szakmai éremhez kapcsolódó díjátadó ünnepség és konferencia (KIM)
  • Mérnök kamarai konferencia az e-mobilitásról (BPMK)
  • Akkumulátorral és hidrogénmeghajtással kapcsolatos előadások, bemutatók
  • Techtogether Automotive Hungary mérnökverseny (autopro.hu)
  • Fenntartható szállítási csomagolások az (autó)iparban (CSAOSZ)
  • Portfolio-MAGE Járműipar 2023 konferencia
  • Munkavédelmi konferencia (U4)
  • Műanyagipari konferencia (MMSZ)
  • Hegesztéstechnikai továbbképzések, gyakorlati bemutatók (MHtE, MAHEG)
  • Színvonalas kiállítói előadások, workshopok

A fentieken túl természetesen idén is megrendezésre kerül a Techtogether Automotive Hungary mérnökhallgatói verseny, amiről részletesen az alábbi cikkben olvashat:

Tetszett ez a hír? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari hírekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink