Techtogether Techtogether – ahol a tehetséges mérnökjelöltek találkoznak

Techtogether – ahol a tehetséges mérnökjelöltek találkoznak

autopro.hu | 2014.06.25 07:41

Techtogether – ahol a tehetséges mérnökjelöltek találkoznak

Az Autopro szakportál konferenciát, szellemi és gyakorlati vetélkedőt szervez járműipari versenyeken eredményesen szereplő egyetemi és főiskolai hallgatóknak.

Hirdetés

Különleges, egyedülálló eseménynek ad helyet 2014 novemberében a Hungexpo. A szakma jövőbeni reménységei találkoznak egymással és az Automotive Hungary kiállításon megjelenő iparvállalatok képviselőivel és az iparág hazai helyzet, fejlődése iránt érdeklődő látogatókkal.

Szujó Zoltán ifjú titánokkal szelfizett az idei Pnemobilon

A járműépítő csapatok tagjai összemérik majd tudásukat természettudományi és műszaki területeken, illetve az autóipar aktualitásaival kapcsolatos ismeretek terén. A konferencián a csapatok bemutatják a szakmai versenyen szerzett tapasztalataikat, továbbá neves ipari szakemberektől hallhat izgalmas szakmai előadásokat valamennyi jelenlévő.

A kombájnépítők ezen a tavaszon is sikert arattak

A november 5-7. között sorra kerülő rendezvény igazi kuriózumnak ígérkezik, hiszen hagyományos motorral és alternatív hajtással ellátott járművek építőit hívja meg egy tudománytereleteken átívelő versenyre. Ennyi tehetséges műszaki mérnökpalánta, ennyi innovatív magyar fiatal ilyen nagy tereületet átkarolva talán soha nem adott még randevút egymásnak egyazon helyszínen Magyarországon.

A Hungaroringen debütált a Bosch GoKart mezőnye

Amíg az ifjúság jelentős része pihenéssel tölti a szünidőt, ezek a srácok és hölgyek májustól augusztusig számos járműipari versenyen rajthoz állnak, megküzdenek az idővel, egymással, önmagukkal. Novemberben pedig elhozzák nemcsak az érmeiket, hanem az általuk tervezett és gyártott versenyautókat a Techtogether egyedi boxutcájába, hogy ország-világ megláthassa, mire képesek a jövő járműiparának magyar reménységei.

Formula Student járművek és csapataik is részt vesznek a Techtogether programján

Szakportálunkon folyamatosan hírt adunk a találkozó előkészületeiről, valamennyi csapatot részletesen bemutatjuk, s már most érdemes készülni, mert azokra is fontos feladat vár, akik érdeklődőként, szurkolóként követik majd az eseményt.

Kiemelt Partnereink