Techtogether A Varinex kapta a vállalati kommunikációs díjat a hallgatóktól a Techtogether versenyen

A Varinex kapta a vállalati kommunikációs díjat a hallgatóktól a Techtogether versenyen

autopro.hu | 2019.10.22 14:04

A Varinex kapta a vállalati kommunikációs díjat a hallgatóktól a Techtogether versenyen

A Techtogether Automotive Hungary verseny 16 vállalat vett részt feladattal is a támogatásuk mellett. Nehéz küldetést vállaltak, hiszen olyan feladatokat készítettek elő munkatársaik, hogy azok a résztvevő csapatokat keményen próbára tegyék.

Hirdetés

A csapatok a feladatokat átlagosan 3,83 ponttal értékelték az ötös skálán. A hallgatókat a feladatok mellett értékelték a vállalatok online és kiállítási kommunikációját is.

Honlapok

A weboldalaknál a vizuális élmény mellett a felhasználói tapasztalatot, kezelhetőséget, a vállalati „soft” jellemzők bemutatását és az employer branding megjelenést vették figyelembe a hallgatók az értékelés során. A kiállítási megjelenés értékelésénél a fő szempontok a standok kialakítása, a vállalatok kiállítási programjai és a digitalizáció alkalmazása voltak. A weboldalak közül a legjobbnak a Nemak Győr Alumíniumöntöde Kft. oldalát találták a hallgatók.

Két díjat is kapott a Varinex

A kiállítási megjelenésben a Varinex Informatikai Zrt. kapta a legmagasabb értékelést.

Az online és a kiállítási megjelenés alapján egy összesített vállalati kommunikációs díjat adott át az autopro.hu, melyet ebben az évben a Varinex Informatikai Zrt. képviseletében Falk György stratégiai vezérigazgató vett át.

Az autopro.hu ezúton is köszöni mindenkinek a fáradozását azért, hogy hatodik alkalommal is megszervezhettük a Techtogether Automotive Hungary versenyt.

Nyitókép: Falk György (jobbra), a Varinex Zrt. stratégiai igazgatója átveszi az összesített vállalati kommunikációs díjat Szammer Istvántól (balra), az autopro.hu ügyvezető igazgatójától.


Kiemelt Partnereink