Szolgáltatók Versenyre hív az SMC Hungary!

Versenyre hív az SMC Hungary!

autopro.hu | 2020.05.12 10:49

Versenyre hív az SMC Hungary!

Fotó: Pixabay

Napjaink eseményei komoly és új kihívások elé állítanak mindenkit, így az ipart és az Oktatási Intézményeket egyaránt. Közös jövőnk egyik kiemelten fontos záloga az oktatás. Jelentősen megváltozott, bizonytalan és változó feltételek mellett kell biztosítani az eddig megszokott magas színvonalú képzéseket, ami sok esetben újfajta megközelítést és módszereket, de továbbra is hatalmas elkötelezettséget, és rengeteg munkát igényel.

Az SMC Hungary Kft. különösen fontosnak tartja, hogy naprakész információkkal segítse a szakoktatásban dolgozókat, és rajtuk keresztül a jövő műszaki szakembereit is. A társaság a tavalyi évben több szakmai szereplővel összefogva kezdett tanári továbbképzések szervezésébe, melyekről rengeteg pozitív visszajelzést kapott. Mostani elképzelésükkel kifejezetten a tehetséggondozással foglalkozó tanár kollégák munkáját szeretnék segíteni és egy érdekes és izgalmas feladattal támogatni. Természetesen egy feladat még izgalmasabbá válik, ha tétje is van, így egy versenyen keresztül szeretnék bevonni az érdeklődő diákságot egy közös munkába.

A Simulation of Mechatronics Challenge névre hallgató verseny alapvetően az automatizálás, mechatronika, géptervezés, pneumatika és elektropneumatika, valamint a PLC programozás világával ismerkedő, szakképzésben részt vevő diáksághoz szól. Az alapoktatásra épülve egy automatizált gép megtervezése a feladat, melynek megoldásához az SMC Hungary Kft. műszaki munkatársai hetente egy-egy 45 perces online szeminárium keretében segítséget nyújtanak a tervezési fázisokhoz tartozó elméleti és gyakorlati tudás ismertetésével. A versenyben részt vevő diákok az iskolai képzés során elsajátított tudásuk, valamint a tőlünk megszerezhető kiegészítő ismeretekre támaszkodva megtervezhetik saját projektjüket, és az alkotás örömét és nehézségeit megtapasztalva megalkothatják virtuális berendezéseiket.

A három legjobb műszaki tartalmú pályázatot beküldők között az alábbi díjakat osztja ki a vállalat:

  • 1. helyezett: 1 éves autoSIM-200 licensz és e-learning csomag a pályázó iskolának és ajándékcsomag a nyertes csapatnak,
  • 2. helyezett: 1 éves e-learning csomag a pályázó iskolának és ajándékcsomag a nyertes csapatnak,
  • 3. helyezett: 1 éves e-learning csomag a pályázó iskolának és ajándékcsomag a nyertes csapatnak.

A verseny határideje

Belépő feladatsor leadási határideje: 2020. május 30.

Projektfeladat leadási határideje: 2020. július 1.

Részletes információkat a versenyről a vállalat weboldalán találnak az érdeklődők.

Kérdés esetén keresse az SMC Hungary Kft. munkatársait az alábbi e-mail címen: [email protected].

Kiemelt Partnereink